@mezzano - probao i ja sa papirom ali ne valja. Zato sam i napisao da sam stavio tanku gumiranu podlogu i od tada je savrseno![]()
šogijev flešan k530->w660 i sve je ok
ko želi
http://rapidshare.com/files/72870377...B001_RED52.rar
Mi6 Black
@mezzano - probao i ja sa papirom ali ne valja. Zato sam i napisao da sam stavio tanku gumiranu podlogu i od tada je savrseno![]()
KodKod mene je za sada dobro i sa papirom. Ukoliko opet pocne da skripi, stavicu mu nekakvu gumu, ili nesto drugu. A zasto si stavio ispod baterije, a ne ne na poledjini baterije, odonsno izmedju baterije i poklopca? Koliko sam te razumeo, ti si stavio izmedju telefona (kucista) i baterije.
Zato jer ako stavis iznad baterije onda je gotovo nemoguce zatvorit poklopac koji treba klizati prema gore da se zatvori. S obzirom da je ovo guma - proces klizanja je gotovo nemoguc
Ja sam isto kombinirao par dana kako i sta i ovo se pokazalo kao apsolutno najbolje rijesenje...Nema nikakvog pomaka vec danima stvarno jako solidno mob sada djeluje![]()
Da, u pravu si, nisam se toga setio!![]()
Ni ja ga necu flesovati, barem, ne jos jedno godinu dana. Kad mi malo dosadi, onda cu probati.
^^^ja bi ipak preporucio flash na w660...bitno bolji mob se dobije![]()
Glupo je sto se ponavljam, ali kazi mi je to "bitno bolje" kad se flashuje. Dobija se walkman player (zasto je bolji?), i flash teme koje su lepe, moram priznati, a gubi se garancija i postoji mogucnost da se nesto za..be, posto nisam nikada do sada to radio.
Dvije stvari si naveo, a ostatak je uklanjanje svih nepotrebnih Tmobile linkova i ikona, kompletan cisti set SE ikona u glavnom meniju, osobno mi se cini bolji display driver i kamera driver + imas malo "neobicniji" mob
Ok kuzim ja ovo stranu price da te brine garancija i da nesto ne zeznes ali moja iskustva su da je garanciju moguce cak i s time ostvariti (barem dio nevezan za sami sw telefona), a ako dobro procitas tutorial i pitas ako ti nesto nije jasno prije nego pocnes sa flashom mislim da su sanse da nesto ode u krivom smjeru stvarno minimalne...
Btw vidim ja da te kopka sw od w660![]()
Od cega si stavio gumu? Ja bi ubacio nesto,al nikako da mi sine gdje uzeti tako tanku ravnu gumu....
Hehe...ma imam ti doma nekakav podlozak (recimo nesto kao podloga za misa) gumirani koji sluzi da ti se ne sklizu stvari po njemu u autu ili slicno...pa sam izrezao komad kakav mi treba i stavio unutra...
Mozes uzeti i deblju ali dovoljno mekanu gumu koja je mjesana sa plastikom ili necim, pa se moze malo stanjiti pritiskanjem/razvlacenjem...
Btw sad sam se sjetio - imas na novim monitorima/televizorima onu nekakvu zastitu dok su u kutiji, pa bi se vjerovatno i takvo nesto dalo iskoristiti.
rise000, u pravu si kada kazes da me malo "kopka" da probam sa sw od W660, ali ipak necu, barem ne jos neko vreme. A sto se tice 'cistoce' moj SE je potpuno cist, nema nikakvih ikonica ili obelezja operatora, ima srpski, fabricki ubacen, T9.... Kad mi malo dosadi, pravac Walkmangrad.![]()
k530 u crvenoj boji.....
http://justamp.blogspot.com/2008/01/...live-pics.html
----------Sony Ericsson----------
Ruzan je u crvenoj boji. Ipak je najlepsi crni, iako ja imam WS![]()
Dali je onaj iz Tele2 sa klasičnim Sonyericssonovim softwerom jer bi uzeo u Blabla paketu pa me to zanima.
Ako ima još netko nekakvih (pogotovo negativnih) iskustava neka napiše.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
je sa klasicnim je ( oni nemaju svoje ikone ) a negativna iskustva su samo kamera i skripanje zadnjeg poklopca
For the hoven lands...
......nigdje ne vidim odgovor - da li ima flash meni...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
k530 nema flash menu ali ako ga bacis u w660 onda ce imati..
For the hoven lands...
molim hitno odgovor...kazete da je jednostavno flashat ga u w660...
no mene zanima jel ga lako dekodirat..moze se solo, ili ima kod unlockera za 50kn, ili je jos nov mob pa je skuplje...hitno mi je dosta..zaboravih da je ovaj kojeg sam namjeravo uzet lockan na 098..
bio nekad oglas...
solo se moze traje oko 10 - 15 min![]()
For the hoven lands...
...a kod unlocker je nesto vise love od 50kn...uglavnom traze izmedu 150 i 250kn
Dakle - uradi sam![]()
A jel se javljala pouka nekome "Stop charging, error charging"
Puni ga do 60% i stane...
Zna li neko sta moze biti?
Meni ne. Provjeri kako ti sjedi baterrija ili probaj punit na nekom drugom punjaču.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks