eo spremam se za skolu..makar cemo markirat jer moram proslavit rockas s nekima iz razreda![]()
dobar DAN... kakvo jutro hej ba
evo ja gablam i malo surfam. danas na poslu sve radim laganini... odlučila sam promijeniti neke stvari![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
wow.. sretan sam
spojio sam liniju (2×120w) na pojačalo od gitare, nabio groove do kraja, distorziju na pojačalu do krajadaje preeeedooobar zvuk..
sada malo razvaljujem![]()
bila na ručku s frendom, baš sam se fino napapaooo![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
di si ico..tko ti predavao matematiku...isss..popiizdil sam..rusila me aaaaaa
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ilijich..plava??
isss jao jao..idem uchit..
kaj tu nema nikogaaa???
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Zivciram se s kompom nece mi nesto upaliti sizim stari moj siiiiiizim
pozdrav iz nsb-akolko tu ljudi ima..a svi uce,kakve bi tu feste mogle biti...
![]()
odmaram se...nakon čitavog prijepodneva po hzzo-u i gnjavaže po faxu.
sad sam lijepo svojoj mentorici uvalila hrpu papira i tablica napravljenih u excel-u pa nek se sad ona s time malo igra. meni je dosta...![]()
sad odmor...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
hahhaahhahahahahahhaha
http://www.gay.hr/forum/viewthread.php?tid=61485
a kaj si ti trazio na gay.hr???
googlo na internetu za windowse i nasao njih hahahah kakvi likovi.
Jedem lazanje![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Vratio se iz škole, joooooj kak bi opet na praznike!!!
slušam ziku, maloprije vozim papuču po tepihu, napipam kvrgu (), maknem tepih i nađem tipku od daljinskog od prije 2 godine
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
muka mi kad pomislim da moram ici na jedno predavanje od 4 do 5 ...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks