mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
idem na dvoransko . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
dobra večer![]()
Pošto sam se tek sad spojio na Cafe.Mobil , sonyck, hepi brzdej.
Imam za tebe novu gitaru, samo odi po nju u dućan, i daš pare, i tvoja je!![]()
a kaj ti nda-š?
jarno truli
a jadan
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
EDIT; Sjedim, disem, gledam TV, jedem...
Zadnji uredio SEGA : 12-01-2008 u 20:30
bokecnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
mozda ugovorio deal za mobitel![]()
ceka se sljedeci tjedan..
btw zas svi zovu van kad si bolestan![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
kako je fucking DOSADNO kad če pol 10 da više odem van i ubijem se.....jaoooooo trebam alkohol....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
jučer da nije bilo onih idiJota kaj su zauzeli cijeli vip,a rezervirali jedan stol (majkčicu im njihovu) bilo bi jebeno i to bez trunke alkohola..mislim da bi mi to bilo prvi put da sam se jako jako dobro zabavila bez alkohola
sve je krenulo u tom pravcu, popila možda gutljaj bejlisa
poanta priče je da alkohol nije nužno zlo i može ti biti dobro i da se ne napiješ
btw, kam ideš van?
nije alkohol nužno zlo nek nužno dobro!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Alkohol je naš najveći neprijatelj, a mi nismo kukavice pa da uzmičemo pred neprijateljem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
meni je nabolji prijatelj
tu i tamo se znamo posvađat al se kasnije pomirimo uvijek![]()
došao s dvoranskog, idem van . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Idem se i ja polako spremat. Uzivajte![]()
trebao u gradu sada biti VELIKI fight..
prošli tjedan je jednog mog frenda napalo 15 njih.. naravno nije ništa mogao i ovi ga istukli..
i danas nas se skupilo oko 150 (vjerovali ili ne) i došli tamo di bi se trebali naći s njima a oni nisu došli..
![]()
gledam neku sinkroniziranu tuču na rtlu
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks