Probaj da restartujes telefon, pa onda obrisi.
ljudi pomagajte,molim vas...ne znam sta vise da radim ne mogu nigde da nadjem pomoc...naime prebacio sam jedan video na telefon,nemoze da se otvori,a nemogu ni da ga obrisem ,takodje kad ga obrisem preko pc-ja,i preko file managera,on i dalje ostaje u video centru i kad odande hocu da ga obrisem kaze da ne moze ,jer je file open??![]()
![]()
![]()
Probaj da restartujes telefon, pa onda obrisi.
Možda ti se u pozadini vrti koji player a na njemu se pušta taj video pa to može biti razlog zašto se ne da obrisati
Ja imam tu nokiu i meni video centar neradi uopce![]()
ja isto imam tu nokiu već mjesec dana i zadovoljan sam. Samo mi nekad neće da upali media player javlja "Općenito:Sistemska greška."
Isključim pa uključim telefon i sve je 5
resio sam problem,trebalo je samo obrisati videocentar folder iz data foldera i to je to
sve je u redu sa telefonom,savrsen je,po meni nema mane,niti mi je jednom zabagovao za mesec dana.
maarek,kako ne radi?? ja najvise koristim video centar,imam oko 60 klipova za sad(mp4) i film![]()
![]()
Pa kad udem u video centar jednostavno me izbaci van...a ne javlja nikakvu gresku![]()
probaj update software-a ili reset telefona....
Kad idem update kaze mi da moj mobitel imaj zadnji update a reset sam vec napravio i opet nista
Bookmarks