i danas će biti![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Će ti iksić dat dvje-tri iza uha
Nisam ja nikog zvao, rekoh da čekam Pikarda i ekipu - što znači da počinje epizoda na TV-u (TV ti je televizija u realnom svijetu).
Daj luna ne glumi, da bi spržila nekog fejzorom, prvo moraš Fiziku 1 dobiti -1Fejzor ne stvara opekotine
ona smao razara submolekularne veze među tkivom.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
isss...ziheerrr
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
neradim ništa... rapravljam sa XLR-om preko MSN-a...
ubijam vrijeme i razmišljam da idem spavat...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
gledam "Trafficing" na novoj .. koja katastrofa cega sve ima
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
fizičari
buahahaha
prejeo se, sad me trbuh boli . . .
kaj ima novog?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
mah Pikard je pussy u usporedbi s Siscom, općenito je DS9 bolji od ostatka ST-a, a bogme ima i kvalitetnih fighteva![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Nažalost nikad ne gledah to, bilo je na lijepom nam HRT-u, al mi je izgledalo dosadno :-\ Nadam se da ću uskoro ispravit nepravdu.
Šta ova gore fantazira, halooo! Mislim.. Vakum u svemiru zna otupiti čovjeka, dokazano je i da ti se glava poveća u tim uvjetima, al ovo još nisam vidio![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Zakaj su danas morali konstituirati Sabor? I zbog toga nije bilo Picarda i ekipe, grozno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja nikad nisam baš skroz pratio nit sam poslozio sve te vojađere, star trekove, al ono kaj sam gledao...
DATA JE CAR!!!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
jooj, kak ste dosadniiiii
Moram u pravila staviti da svi koji imaju nešto protiv Picarda i kompanije dobivaju ban![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
kartam belu na playtoyu . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks