Jel mora biti u trgovini ili prek oglasnika...ja bi savjetovao lg kg800 ili SE k750 crveni...
Treba mi neki mob za sestru do max 600kn. Bitno da ima vecu memoriju (barem 40mb) ili da podrzava mem karticu. I da ima bluetooth. Gledala si je onu motorolu W375 zabranjena ljubav, ali taj ima samo 1,5Mb memorije........ljudovu pomagajte, ja se nemogu nikakvog sjetiti
Jel mora biti u trgovini ili prek oglasnika...ja bi savjetovao lg kg800 ili SE k750 crveni...
a neznam, stari bi joj nekaj kupil a nije rekel jel iz oglasnika il novog. Možete dati primjer rabljeni i novi
za čokoladu se nisam ni sjetil
Kupi joj SE K750i podrzava memorijsku karticu,kameru,bluetooth,ima sve.Imala sam taj mob i bio je dobar
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Samsung sgh-e250 u vipu joj uzmi, ima sve od navedenog i ljep je za ženske osobe, još ak nađeš crni![]()
SE W810 ako se moze pronaci za 600kn.lijep dizajn, odlicna kamera i kartica 512mb.
vjerovatno bude kupljen samsung e250 u vipu, samo se nadam da ga ima jos u prodaji
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
LG KG 320..
120 MB..
Tanak i odličan..
Bookmarks