evo došao mi je i zaručnik i sad će te tući
a ja idem popapat nešto
![]()
dobar jutar...
prispo sam i nisam isao na jutarnja predavanja... danas popodne moram na sud![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
evo došao mi je i zaručnik i sad će te tući
a ja idem popapat nešto
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
joj no, zezam se
fuj, sutra moram peglat![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
skupio sve papire za subvenciju,jeeee! sad samo predam u ponedjeljak..
pa to nije puno . . .
sredi prijevoz i dolazim . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
evo ja plačam taxi i dođi peglat
imaš 2 mašine ( bijeli i šareni veš) + još 3 presvlake za poplun il kak se to zove i 3 plahte![]()
dogovoreno . . .
i pripremi onu obećanu nuttelu . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
uff.di je sad ta nutela..hehe![]()
ne znam ja . . .![]()
znam ja..dalekoooo![]()
jedem tofife![]()
ja sam danas navio budilicu u podnei probudio se, ja sam mislio da ću spremiti sobu, ali sam nastavio spavati do 1 ipo
.. točnije nebi se ni tada probudio da nije bio ručak..
evo rezervirale stol i gledamo koju pjesmu ćemo pjevat![]()
e pa dragi, daj se unormali malo![]()
piše se fakin seminar... primam sve dobrovoljce da podijele moju muku
(uz to da dofuraj komp, laptop i prijatelje... ) da riješimo to još ovu noć...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
radio neku tablicu, napokon završio . . .
sad se dosađujem, gledam kaj ima na netu . . .
Bookmarks