Ne nuzno. Dosta cesto se ovakav problem moze rijesiti master resetom ili full flashanjem.
Oba postupka brisu sve podatke na mobu, pa ako se odlucis na to, prije toga prebaci sve na mem.karticu ili na komp.
Prije par dana,desilo mi se sljedece.Kada se baterija ispraznila,skoro do kraja,stavim da se puni par sati.Kada sam skinuo telefon sa punjaca,primjetio sam da se baterija nista nije napunila,ostala je na onih 5% kako je i bilo prije punjenja.Stavim ja ponovo da se puni,kasnije vidim ista stvar,pritisnem ono dugme sa strane za status telefona,i vidim da pise charging 0%.Znaci li to da je baterija otisla?Pozdrav.
Sony EricssonK850+Micro SD 2 gb:K800i+MS Micro 1 gb,W810i+MS Duo Pro 1 gb,T630
Samsung: D600E+MicroSD 512 mb,D500,E700
Nokia:6230i,3510i
Ne nuzno. Dosta cesto se ovakav problem moze rijesiti master resetom ili full flashanjem.
Oba postupka brisu sve podatke na mobu, pa ako se odlucis na to, prije toga prebaci sve na mem.karticu ili na komp.
Master reset ne pomazemidem sutra po novu bateriju.
Provjeri konektore na punjaču kao i na mobu....
Ali opet, ako piše charging konektori su u redu i do baterije je problem..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Vjerovatno ti je problem do konektora... Meni su otišli na taj način i USB i punjač...
Znači kada ideš puniti mobitel uštekaj u njega punjač i malo miči dok ti se ne pojavi ono 'optimizirano punjenje'... U tom ga položaju ostavi negdje i pazi da se pritom punjenje ne zaustavi...
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Znam na sto mislite,probao sam sa frendovim punjacem...ista stvar.Idem danas po novu bateriju.Pozdrav svima.
EDIT:
Uzeo sam novu bateriju danas,ali telefon jedostavno nece da je puni.Kada uljucim na punjac pise "Optimized charging",cak se i ikonica od baterije puni,ali baterija ostaje isto onoliko puna kao sto je bila i prije nego sto sam stavio da se puni.Probao sam sa drugim punjacem,ista stvar.Probao sam bateriju puniti u frendovom k800 i,onda punjenje ide sasvim normalno.Znaci,do telefona je.E sada,sta bi moglo biti,i da li se uopce moze popraviti?Pozdrav.
Zadnji uredio ravilov : 13-01-2008 u 19:35 Razlog: koristi gumb EDIT!
Napisao sam ti gore.
Ako ne pomaze master reset (a kazes da ne pomaze), onda probaj update SEUS ili full flash.
Bookmarks