Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Najnormalnije ima podršku offica, ako u krajnjem slucaju nema bez beda možeš staviti gore progic i to daleko bolji od serijskog i mirna bosna.
Ima podršku kao i ostale nokie za GPS samo šta moraš staviti unutra progic koji ti najviše odgovara i kupiti BT GPS reciver i to je to.
hvala na ispravku...
da odgovorim na ono pitanje vezano uz n73,mislim da n93 nije duplo bolja od n73 u biti tu ti je samo pitanje dali ti treba wlan jer u drugim stvarima su dosta slicne ako ne i iste...cak se kamera na n73 pokazala bolja iako n93 ima vece mogucnosti kao sto su opticki zoom....
Prednosti N93 nad N73: puno brži procesor (330 naprema 220 MHz), optički zoom, VGA video u 30 fps, WLAN.
Obzirom da sam imao neko vrijeme N93, jednio sto mi nije "sjelo" je velicina i preklop! sto se tice video/photo mogucnosti, bolje nisam vidio vec jako dugo,ostalo? kao i svaki drugi symb nove generacije.
Bookmarks