Najbolje ti je da zatražiš prijenos dok ti istekne postojeći ugovor. Ne moraš ništa prekidati kod t-a, samo odeš u tele2 i zatražiš prijenos broja.
je da sam novi, i vjerujem da je o ovom bilo dosta govora ali neke stvari mi nisu jasne
znaci pretplatnicki ugovor na T-u mi istice 18.1 i prebacio bi broj na tele2
da li ja moram ici u T i trazit prekid ugovora ili samo sa zadnjim placenim racunom otic u tele i zatrazit prijenos broja?
e sad ono glavno sto me zanima
da li moram cekat kraj 1.mj ili mogu 18. otici u T trazit da mi naplate racun i za 12. i za 1. mj sve do 18. koliko sam potrosio
te nakon toga ne koristiti uopće svoj broj nego odma otici u tele na prijenos broja
u slucaju da moram cekati kraj 1.mj kolike su sanse da ce me zajeb..T sa npr. neplacenom radiskom frekvencijom u 2.mj ili ne daj boze sa neplacenim racunom u 2.mj u slucaju ako ne budem koristio svoj broj...a ocekujem da bi se prijeos broja mogao razvuci i do sredine 2.mj
cemu da se nadam?
mislim da sam jasno obrazlozio svoj problem
...tnx
Najbolje ti je da zatražiš prijenos dok ti istekne postojeći ugovor. Ne moraš ništa prekidati kod t-a, samo odeš u tele2 i zatražiš prijenos broja.
Zadnji uredio ojpi : 07-01-2008 u 15:33
Moraš sačekati da kraja prvog mjeseca jer oni zahtjevaju, a i u ugovoru sa t-mobile-om ti sitnim slovima piše da moraš biti kod njih 24 puna mjeseca, a možeš zatražiti prijenos već krajem prvog pa da ti ga odobre početkom drugog mjeseca.
Koji bilo!
Jednostavo odeš na tele2 prodajno mjesto i kažeš da se želiš prebaciti kod njih, ne moraš ići u t-mobile i raskidati ugovor. Prije prebacivanja moraš imati podmirene sve račune.
PREDATOR
sve mi je jasno
na moje iznenađenja ugovor ne traje tocno 24mj, cak saznajem danas u T-u da mi je istekao u 12mj
zahtjev podnio danas tj.jucer prijenos ce biti obavljen do 18...barem se nadam
znaci tad je na T-u da me prebace, ono sto potrosim do 18. uredno ce mi se i naplatiti
i mirna bosna
igore, ak si podnesel zahtjev za prijenos broja, nadam se da si prije platil racun od proslog mjeseca u t-mobile
ako nisi, zahtjev ti bude odbijen
pa bus cekal...
moram napomenuti da je izjava o postotku neslužbena.
i kao takva nije ju moguće rabiti u službenom kontekstu.
razlozi zbog koje je to tako kriju se u dobro osmišljenoj politici koju vode drugi operatori,pravno su se zaštitili i nitko nije u mogućnosti osporavati njihovu metodu.
nadmo se ne dugo!!!!!
Bookmarks