Na poslu sam...Popodne igram tekmu nogometa,pa sam zvao zubara da mi pomakne termin... Pocela padat kisa,pa me zbediralo jer cu popusit i nogomet i zubara
![]()
joj kako je dosadno...za poludit...neznam kaj da delam...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Na poslu sam...Popodne igram tekmu nogometa,pa sam zvao zubara da mi pomakne termin... Pocela padat kisa,pa me zbediralo jer cu popusit i nogomet i zubara
![]()
FUCK YEA... trebalo mi je samo par god. da se uspijem zdebljat za 2 je**** kile....lol
A KAJ SAD TI GLEDAS�
bok ljudovi
kak je forum spor danas![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma meni je spor pun k
kak je bilo na Kubi?
kaj si mi kupio?
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
![]()
bilo je super... 4 od 7 dana vrijeme bilo savrseno 28-29 C ,,, a ona tri dana neki vjetar puhao i bilo zabranjeno kupanje u oceanu... al to smo iskoristili za zujanje po varaderu i havani
kupio sam ti jednu montecristo cigaru... onu koje je che guevara osobno pusiodam ti je na ljeto kad se vidimo
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
a juuuuuuu![]()
srčeko
kad na ljeto dolaziš?
u 7,8 neću biti u zg, miožda i pola 9og sam na moru, ali cijeli 6 sam u zagrebu![]()
idem na dvoransko . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
dosada![]()
došao s dvoranskog . . .
bilo ok, zajebancija . . .
a vani magla, prst pred nosom ne vidiš
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Koja vlaga vani, šugavo da ne može šugavije.. A bilo tako lijepo popodne. Lagano mjuza, tv i razmišljam koji film pogledat večeras..
Pohvalno i to što su ljudi počeli koristiti report![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
malo visim na internetu...
razmišljam o koječemu...
čekam da mi se napuni BT slušalica koju sam dobio na nagradnoj igri mobil-a![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
iss kolko me tu nije bilo..me josh tko pozna..ccc
bokec ljudi...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
O Bok VuXs... pa ko te nebi poznao...
@marin: ma ko zna koliko ih je još izvučeno...
uglavnom... razmišaljm kako upiknut E61...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Lijepo dočarano Symb
Ma ne zanima me za vas na kopnu, ovdje se taman jutros probudio - prva pomisao kroz glavu "o bože kolko dugo nisam vidio sunce kroz rupice na roletama!?".. na nebu ni traga bijelome..ovo sad već tjera na lučenje suicidalnih hormona
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks