GSMArena review
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...review-201.php
----------Sony Ericsson----------
GSMArena review
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...review-201.php
bit ce preskup za ono sto nudi ali opet jeftiniji mob od w960 i za veliku vecinu sve sto ima treba...
For the hoven lands...
po meni ne bi trebao biti preskup,jer realno ne nudi nista vise nego ostali SE walkmani.
bas zato ce i bit preskup zato jel je walkman a jos kad ovi iz t mobile ili vipa vide 3.15 kameru bit ce 3500 i vise u trgovinama
For the hoven lands...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
da iako bih ga ja bez beda uzeo prije 880 jer me na njemu one tipke ubiju koliko god su dobre meni su prekvrgave,dok su ovdje ove normalne iako su spojene,/
zna ko kad ovaj mob treba izaci u prodaju????
Istina, ne sviđa mi se to što nema AF, ali ima to sve nekako smisla. Mudro pozicioniraju brandove poput Walkmana i Cyber-Shota. Nekako, ne rade ono što radi Nokia (previše sličnih ili istih telefona u ponudi) nego imaju očito dobru marketinšku strategiju. Ako želiš fotke, kupi Cyber-Shot, ako glazbu onda Walkman. Uglavnom, svaki izbor je odličan.
...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot!
Pitanje od seljaka ok kužim walkman nema dobru kameru, ali što je to što walkman čini boljim od cybershota za slušanje mjuze?Softwer?
Pa da, Walkman player.
Sto mislis zasto svi mobove iz K, T, Z i ostalih serija zele flashati u W seriju?
zbog walkman softa koji je oko nekih stvari vizualno bolji možda...:mda ja t650, rav je spomenuo t seriju nikako ne bih flashao,i ovak je čist savršen![]()
Bitno je naglasiti ovo vizualno jer kod običnih walkman telefona , mislim da je samo u ovome razlika dok je kvaliteta zvuka s istim slušalicama ista..
Kod symbiana, w950/60 , p990/1 ne znam da li ima razlike u kvaliteti, vjerojatno nema već je ona samo u vizualnom dojmu što je jako loše..
Hm, ne znam, mozda je kvaliteta izlaznog zvuka podjednaka, ali mislim da nije stvar samo u vizualnom dijelu, mislim da playeri na W seriji imaju i vise mogucnosti, opcija, i opcenito vise kontrole nad sadrzajem, toliko da takav player (navodno) moze potpuno zamijeniti standalone MP3 player, dok kod ostalih serija je to upotrebljivo, ali uvijek nesto nedostaje.
Ne pricam iz vlastitog iskustva jer nisam nikad imao telefon iz W serije niti neki drugi koji se moze flashati u W, nego samo prenosim sta drugi kazu.
@blek_hrcak,
Spomenuo sam T tek tako, mislio sam "svi ostali koji nisu W se prebacuju na W".
Osim naravno smartphonea, sa njima ide malo teze...
No ajmo sad nazad![]()
realno gledajući k850 i w910 su softverski dosta slični,dobro znamo što je drukčije,k850 kvalitetnija kamera,w910 puno bolji soft vizualno uređen,oba dva imaju podršku za flash teme blabla,previše sličnosti jedna osnovna razlika stavljena baš zato da ih razdvoji,što se vidi...@ ravilov ma znam samo sam se nadovezao
no dakle koliko sam uspio pročitat iz nekoliko rezencija sam mobitel je i dobio očekivano visoke ocijene no naravno uz napomenu da će cijena vjerovatno biti velika...kao i kod svakog novijeg modela nije ništa čudno samo me zanima zašto ne daju nikaj od dodatne opreme,to bi im vjerovatno pridodalo cijeni ali i potraznji zbog tog i tog...w910 sa sobom ima ona usb sa utorom za m2,korisno i naravno sigurno će nekima pomoć,eh sad...
@rav, istina je da se razlikuju u vanjskim zvučnicima i to po meni ne treba biti mjerilo kvalitete jer dolazi do kontradiktornosti..naime, kada pogledamo vanjski zvučnik na k800 i isti na w880 a on je walkman.. iz ovoga proizlazi da je onaj u k800 puuno kvalitetniji..
Što se tiče reprodukcije preko slušalica, ako je stvarno samo do vizualnog dijela onda to i nema nekakvoga smisla jer tada walkman nudi samo više opcija dok kvaliteta ostaje ista..uzmeš walkman slušalice, malo veća memory card i imaš walkman..to je čisto mazanje očiju korisnika..
Ako tako gledamo na stvari onda je ista stvar kod cyber-shota..
ma u zadnje vrijeme vise se isplati uzeti cyber shot ili neku drugu seriju a ne walkman jer se walkman previse placa a "slabije" nudi... treba uzeti u obzir da ovi noviji playeri ne zaostaju puno za walkmanima.... imam v640 i on ima player slican ko walkman 2.0... razlika je sto ne mogu mjenjati slinove i mjenjati korice.....
prije v640 sam imo k550 i na njemu je player dosta losiji....zato ga i jesam flasho u w610...
JOOOOOOOJ.....tek sam kupio w880i i vec je izasao noviji model....Malo je bolje rjesena ergonomija moba,i njegov sami izgled(zaobljeniji je).....uglavnom ljepsi......jbg.....stalno stizu novi mobiteli na trziste
to jr valjda i bilo za očekivat nemre jedan bit na trzistu kilu dana...
@pero,pa čuj u ericssonu se više očito trude riješiti hm kak bi rekao dizajnerske detalje na w seriji nego k nemoj me krivo shvatiti,ja jednostavno ne mogu reć da mi je k850 lijep mobirel naspram uzmimo opet za usporedbu w910...
Ovaj v640i stvarno player lijepo izgleda i ovak za seljake što baš nisu walkman freakovi već se ono mjuza i radio sluša onak usput dakle ne heavyduty stvar je ludilo ko neki mišung svega što sony nudi. Dobiješ telefon, walkman, solidnu kameru za zeku (dobro nema autofokus i flash ali s 2 mp i tak nebi bila nešto ozbiljna), filmić od pol čuke izgleda stvarno dobro čak sam ga i na telki zavrtio, 2" display sasvim ok za odgledat film, čitaš knjige u javi i prima 4 gb kartice dakle opere svaki mp4 player u rangu do 800-1000 kn i još dobiš fotić kameru i telefon, oduševljen sam, a da ne velim da softwer u usporedbi s nekim mp4 kinezom ili canyonom od 2 gb za 800 kn izgleda svemirski, a sve za 501 kn.
Oduljio sam i skrenuo s teme ispričavam se no oduševljen sam nisam pojma imao da dumy phone sve to može i otkrio sam ameriku (smartphone mi je bio uvijek preskup za ono što meni treba).
Uglavnom sony ubi mp4 playere jednim hicem.
I kad bi krenuli u ovom smjeru dalje to je to, ista stvar samo s boljom kamerom većim displayem i malo pametnijim softwareom za office dokumente malo piskaranja i više ne trebaš.
Ova podjela walkman cybershot mislim da nemože hodati dalje hoću imati sve u jednom i hodati okolo samo s jednom spravicom. Evo ja sam na karticu puknuo i ceedo (i mojopack je interesantan), pogledajte krasan komad softa, uglavnom u stick modu zakačite se na mašinu digne vam se ceedo koji ima vaše dokumente mail račune i sve portable programe koje koristite i koji vam trebaju, praktički sve vaše je uvijek svuda s vama i svi vaši mailovi i dokumenti su uvijek na jednom mjestu, nema više sinkronizacije samo tu i tamo napravite backup. I posao i faks i fuš sve mi je na mobu i mjuza i pokoji film sad mi je žao da se nisam iskeširao za p1 no onda nebi bilo ovak slatko reče škot.
Pardon još jednom
ne kazem ja nista protiv izgleda....i meni se vise svidaju walkmani od cybera.....recimo w910 kojeg si ti spomeni... to mi je jedan od ljepsih mobitela,,,tu bi dodo i w880, w890 i novi w760....samo sam htjeo reci da su ljudi iz sony ericssona poceli stavljati bolje playere u ostale modele koji sad dosta lice walkmanu(tako da walkman pocinje gubiti svoje znacenje,ali odtaje im dizajn) iako nemoju sve opcije ali kome treba mjenjanje skinova i takve fore....
pa da,to je istina al jedinošto ga još zadržava kao poseban brend bi bio sense me shake control i to je uglavnom to,slažem se
jos jedan detaljan review:
http://www.mobile-review.com/review/...w890i-en.shtml
stvarno je lijep ovaj telefon, pogotovo u crnoj boji. nego negdje sam procitao da ima stereo zvucnike, ali ja ne vjerujem niti nisam sa slike vidio.
Dinamo rules!!!
stereo?pa dost sam siguran da nema stereo,al i zanima me kad dolazi na trziste,nema ga a predstavljen je on davnijih dana
Bookmarks