meni uzasno smeta sta se tesko otvara slide a i za to je kriva kamera koja zapinje za poklopac baterije pri otvaranju. i one puste ikonice u vrhu ekrana. i takoder te dvije koje si ti naveo
Meni su ti što se nemože staviti vlastiti znak za sms poruke i što ne sprema poslane poruke automatski - ali može se živit bez objeg
meni uzasno smeta sta se tesko otvara slide a i za to je kriva kamera koja zapinje za poklopac baterije pri otvaranju. i one puste ikonice u vrhu ekrana. i takoder te dvije koje si ti naveo
puste ikonice? objasni malo...
to sto na memorijskoj kartici ne mogu listat slike, to sto mi alarm ne zvoni ako mi je zvuk iskljucen (!!!!!!!!!!!!!!!) ...
i kamera je ful spora....
1. Ne sprema poslani SMS
2. previse klikova da bi se poslao SMS
2. Katastrofalan signal, uvjerljivo najgori po tom pitanju od svih mobitela koje sam imao u 10 godina
3. indikator baterije od 3 crtice?! dobro da nisu stavili dve ili nijednu onda. nikad ne znas kad ce sa 2 na 1 pa zacas gotovo.
...zanimljivo sta sam skuzio...da d900i nema one melodije za zatvaranje i otvaranje slidea....sto mi je jako cudno....
Listanje slika kao sto je kolega piba rekao,i kad prebacujem nesto s mem. kartice na mob(i obrnuto) je uzasno sporo....
koliko sam skuzio po raznim komentarima na drugim stranicama i vidio u specifikacijama, mana je sta slabo traje baterija naprema d900 obicnom,
d900i i d900 imaju iste baterije po specifikacijama na d900 baterija moze 6 i po sati razgovora a na d900i moze 3 i po
Previše mana (iskreno, ne znam zašto je D900(i) uopće izabran za naj mobitel 2006). Pa da krenemo:
- katastrofalan preglednik slika (posebno u naj slikama i skinutim slikama, a da ne spominjem slike na memorijskoj koje se ne mogu ni listat)
- nemogućnost slikanja u pejzažnom modu, predugo spremanje fotografija (kao i nemogućnost izravnog spremanja na karticu)
- slaba baterija (neprecizan indikator napunjenosti)
- ne spremaju se poslane poruke (mjesta samo za 200 poruka)
- "siromašan" glazbeni player
- instaliranje JAVA aplikacija nije za obične smrtnike
- mali izbor skinova
- po meni je gori od prethodnika! (nema preglednika dokumenata, boja, pakiranje, a radio ni ne koristim)
- spor rad s memorijskom karticom
Imao sam još za napisat, ali ne mogu se trenutno prisjetit. Prije kupnje ovog uređaja, koristio sam 10-ak Sony Ericssona i vjerujte mi, nema dana kad nisam požalio što sam prešao na Samsung. Prvom prilikom se vraćam na SE!!!
Ja ga imam jedno mjesec dana i pomalo sam razocaran
Stvarno ima problema sa slabim signalom nekad ga cak i gubi.
Druga stvar je nemogucnost direktnog brisanja slika sa mem.kartice
i treca kao najgora je kratko trajanje baterije od max 2 dana uz normalno koristenje.
Da nabrojim još par stvari koje su mi pale napamet:
- diktafon je ograničen na svega 5-6 minuta snimanja
- ograničenje memorije za JAVA aplikacije na 4MB
- spor prijenos podataka preko USB-a (vjerojatno je u pitanju USB 1.1)
I jedan ogromni nedostatak:
- Ne podržava 3D java igre i općenito sve malo naprednije igrice
![]()
![]()
![]()
Bookmarks