sta zafrkavaš čovjeka.. treba mu pomoć...mislim da ti od V3 kućište nepaše, ja imam novo doma i drage volje ti ga poklonim,jer meni nega trijeba..nisam sto % siguran, pitaj nekog ko je rastavljo obadvije,al meni se čini da nepaše..ako paše,javi,da se dogovorimo, ništ te neće koštat osim što buš nekad plati nekakvu kavu negdje
Zadnji uredio The Judge : 07-01-2008 u 09:19
Ja sam samo htio pomoci,i oni koji su me shvatili,nista manje pametno nisu komentirali. U simelovom cijeniku nema originalnog kucista za v3i,pa sam predlozio kuciste od v3 (ukoliko pase) jer su mobovi dosta slicni. Zato sam i naglasio da neznam dal pase,da covijek nebi bzvz kupio a da mu ne sluzi,i ocekivao sam od nekoga (tko zna) da objasni dal pase ili ne, da bi se covijeku pomoglo,sto je i cilj svega ovoga. Ti sa svojim komentarom nisi ispunio ni moje ocekivanje,a ni od korisnika dcepek. Toliko od mene...
Ma da?!Pa čovjek se tak lijepo isprsio...(bez uvrede) ali Smuchac je u pravu...
Odgovorila mi cura iz Simela na e-mail - javiti se u servis u Bračunovu )Črnomerec). Zvao tamo - kad oet cura, sve pita ja sve objašnjavam. Kaže kučište - 250kn, kabel - 200kn. Znači 450 kunica, a jos nisam siguran jel to s poslom i jel to sve. Cini mi se da bi za te novce vec mogao kupiti neki rabljeni mob u toj kategoriji! Moram razmisliti, svima hval an prijedlozima i pomoći!
Bookmarks