Na prvu stranu ubacen novi tutorijal za ubacivanje fajlova preko XS++ V3 pa na dalje![]()
vec je isprobavo milanche, moze se u w850, ali prevelike su razlike i minusi
kolko se sjecam nije radila kemera, memorijska kartica, joystick
a zasto bi sve to izgubio- za walkman player?![]()
nisi jedini koji je o tome razmisljao, puno je ljudi vec isprobavalo na sve moguce nacine natjerat da to proradi normalno, ali nema sanse (zasad)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Na prvu stranu ubacen novi tutorijal za ubacivanje fajlova preko XS++ V3 pa na dalje![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
jbt sta krci ovaj k800 ima neki pach da nekrci toliko na njegovom zvucniku?
roknes nove drivere za zvuk
For the hoven lands...
ma sad imam gore xaero_ma_loud i nekak krci..onak nis koristi zvuk...je glasno al...
pa di si te stavio/la ev ti ovieter's W880 v1 DRC on
http://rapidshare.com/files/81421004...__IFS.zip.html
najbolji su
For the hoven lands...
e hvala...e ljudi aj stavite jos koje ikonice da si mogu skinut il mi dajte link dje ima dobrih...trazim za k800....
EDIT: e naso sam ikone...prave su..samo sad sam nasao i flash menue...kak da njih ubacim? na k800
Zadnji uredio mamaxd : 05-01-2008 u 15:13
nemofu flash menui na k800...
For the hoven lands...
e a vec kad si tu jer je bolji ovaj: Nova verzija masterjp acoustic drajvera, preradjeni original w880 drajveri iz poslednjeg sw, dosta jaci zvuk, cistiji, basovi i dalje prisutni
http://rapidshare.com/files/66834070...1mods.rar.htm
il ovaj sta si mi dao...
?
EDIT: a ista su obadva...a ovaj moj sta sam prije imo je imo jaci izlaz na slusalice a zvucnik je bio jednake jacine samo je krcio...
p.s. ima li jos sta dobro sta se moze preko xs-a bacivat osim zvuka i ikona i tak jos malo toga..i dajte ima tam link sa ikonama al nemogu skidat jer nis nekuzim nekuzim ta slova ni nis...daj mi pomognite..nemogu se ni uogirat...hvala..
Zadnji uredio mamaxd : 05-01-2008 u 16:29
bolji je puno pedrops acustics ..a krci ti zato jer si sigurno stavio/la equilaizere do panja sve... moras ih znat podesiti...
For the hoven lands...
ok e ljudi...osto sam bes playera..mjenjo ikone..i sad probo na player ic...i nis...aaa...imo sam i precicu do playrea.. ja stisnem nis....stisnem onu play tipku sastrane na k800...i pocne svirat mjuza...ok je...samo onak malim slovima pise ime pjesme..al opet samo ta pjesma svira..i nemogu u player...sta da radim?
EDIT: cekajte..popravio sam...heh...stavio neke druge ikone i sve oper uredu..
nego znate mozda di da stavim neki drugi skin za player? ili neki drugi player?
EDIT2:
e jos samo....jer ima ko ovakve ikone?
http://img291.imageshack.us/img291/5440/dscn2350ek0.jpg
hvala za sve...
Zadnji uredio ravilov : 06-01-2008 u 04:08
Stavio sam ovo na K810. Ajme, al se to DERE!
Jos ja nespreman i naivan prvo pojacao do kraja...
Sto je najbolje, nista ne krci, zvuk je prilicno cist.
Eto ga:
http://www.2shared.com/file/2684550/...d_240x320.html
ravilov, nemoj do kraja
Ja ih drzim odavno i maksimum je negde 6/8, ne smem preko![]()
zas ne dokraja...ja imam na k750 drivere i dere se mob ko svinja dok je koljes..i jos na ekvalizatoru dokraja dignem..i 6 sati svira bez prestanka i ok je..zvucnik jos radi..god dana imam mob taj
jel može neko staviti display drivere za w880 hitno mi trebaju..hvala
oglasnik.pforum - user
Milanche svaka cast
ljep tutorial
hvala ti sto si mi se javio na msn i sve mi objasnio, sada sam znam stavlljati drivere i ikonice![]()
Koji hoces, tvoj izbor.
"Document AF_LED on" je ajmo reci "normalan" driver, a "Document AF_LED off" je prepravljen tako da se ne pali AF svjetlo u document modu. Iskreno, ne znam zasto bi to netko tako htio...![]()
Sve u svemu,za k800 je najbolje koristiti FAR manager sa kojim je najlakse i najbezbednije menjati sve sto pozelimo na telefonu.![]()
ima ko kakav link di je objasnjeno kak se radi sa farom?
sto se tice objasnjenja za rad sa farom ima ih zaista mnogo,a sam princip je isti za sve telefone,mada opet sve zavisi od softvera...![]()
isto na ovim stranicama imas dowoljno
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34094
samo ti treba odredjeni SEFP 0.10.0.51 patch(u slucaju k8oo)
ako potrazis po google,naci ces dosta objasnjenja u vezi koriscenja FAR-a
kupio sam k800 ali je bio brandiran vodafonovim softom. verzija je bila R1ED001, ali vodafone. ja sam ga flasho sa istom tom verzijom ali nebrandiranom. i sad imam problem: mob radi bez problema ali mi fali 40mb memorije. dakle ucitava mi samo 27mb. jel neko zna sta bi to moglo bit? sta bi trebo napravit da dobijem svih njegovih 70mb?
najvjerojatnije su to one slike, melodije, teme, video koje si dobio s mobom
to mozes izbrisat sa far managerom, evo ti link na uputstva kako to izbrisati
tamo imas jos uputstva za brisanje onih sony ericsson linkova i jos par stvari, ali vjerujem da ces se snaci
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
hehe ja sam do sada imao 2 slucaja gde su ljudi imali probem da im se izgublio 30MB interne memorije
Naravno znao sam sta su radili, ali sam trazio prvo log da i njima dokazem
Oni su u custompack ubacili i FS i MAIN i sve su to ubacili u telefon![]()
Bookmarks