nemoras tipkat ima vec 2 tuta za flash.. a fileove cu ja uploadat posto ih imam sve
For the hoven lands...
@darQ96,
Koristi gumb EDIT, visestruko postanje se inace smatra spamanjem.
MISLIS NA BACKUP podataka na telefonu? ako da onda to moras samo radit ako ides flash FS. sve dok ne diras FS na telefonu ce ti ostati sve sto si i imao... tako da budi bez brige...znači, nije bitno jel stavnjam samo patsheve ili stavljam i novi main i fs i bilo šta, svaki put moram radit backup ????
ako mislis na gdfs backup onda ti to preporucujem da napravis bez obzira da li flashas main il fs... cim pocnes sa flashovanjem napravi si backup gdfs???
Jedno pitance... ako se zezne gdfs, a ima se backup kako se on ubaci...
je li postoji neki nacin tipa write gdfs... pa da proradi ili ide na neki drugi nacin???
###1410989180026
da...na bekap podataka mislim...
znači sam kad se fs fleša...ok...takva iskustva i ja imam![]()
e to sa gdfs-om i mene zanima...
šta se s tim zapravo bekapira ???
main i fs su teški oko 15-ak mb, a gdfs oko 100 kb...
i kak onda tih 100kb može bekapirat ovih 15 mb ??
wtf is gdfs ???
ajm d gad dem futmasaž master
RAdio po uputama tu sa foruma al nije islo mi moze neko rec kako da napravim da mogu i t mobile karticu ubacit jer je sada tele2 GLEDO SAM PO FORUMU
koliko ja znam nije moguće otključati W200 sa flashanjem.
Flashanje ti se svodi na to da odabereš flash fajlove (to je software telefona), za SonyEricsson to su 2 fajla, i u programu za flash odabereš nešto kao "flash" button.
Pretpostavljam da imaš te fajlove već. Skini si i "Setool Lite" program i u njemu napravi flashanje.
Flashanjem mozes napraviti samo debrand ako imas brandani telefon, no to nema veze sa unlockanjem.
Koliko znam, unlock W200 zasad nije moguc.
znaci jedino mi preostaje da ga odnesem u servis i da mi ga dekodira po tome?
UNLOCK MI TREBA jer sam ga vec fleso
Pojednostavljeno: MAIN i FS su genericki pa ih ne treba backupirati jer ih uvijek mozes skinuti s neta. GDFS je specifican za svaki telefon, pa je bitno da ga spremis na sigurno. Dakle, GDFS nema veze sa MAIN i FS, pa tih 100kB nema veze sa onih 15MB.
Objasnjenje sto je tocno GDFS je bilo vec nekoliko puta tu na forumu, a ima i na stranim forumima (npr. se-nse), potrazi.
AFAIK da, to je zasad jedini nacin.
Samo ne znam da to bas rade u servisu (mozda jedino u ovim manjim servisima), bolje se javi nekom tko se bas bavi unlockanjem (npr. clan Inovator ovdje).
al vidim da ima patch za taj mob pa mi sada vise nije jasno nis
Nema za taj mob, nego ima za K310 koji je flashan u W200.
Citaj malo bolje.![]()
Mene sada zanima jedna stvar napravio sam ovo ko sta tu pise al baterija nije bila 100% puna sada to navodno da ima veze al sumnjam dalje pokusavao sam ubacit fash teme no nista samo ih mogu gledat al imat ne mogu i do onog foldera sta pise u onom topicu ja ne mogu doc nikako nema uopče toga
DALI MI MOZE NEKO REC DA PONOVNO OVO ODRADIM I STA JE TO BREDIRANJE I KAKO MOGU DA ZNAN DALI SAM TO UCINIO NISAM IMAM MI TO MOB ILI NE I DALI ZA FLASH TEME TO TREBA BITI ILI NE HVALA JER VISE MI NIJE JASNO NIS
Ajde lijepo pretrazi i pregledaj ostale teme o modanju, pogotovo sticky, sve sto te zanima ima vec lijepo objasnjeno, nema potrebe sve opet ponavljati.
Ako ti i nakon toga nista ne bude jasno, onda bolje ne diraj nista, ili daj nekome tko se kuzi u to, jer postoji dosta velika mogucnost da nesto zeznes.
I nema potrebe za velikim slovima. A i pokoja interpunkcija (tocka, zarez) bi dobro dosla.
gle napravio sma po uputama no recimo sada pokusavam ovaj FSX al nikako da mi ucita podatke vec 20 min cekam
imaš vam za debranding:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52534
ak nemaš ono neš t-zones i slično u meniu, i ak nemaš like od t-mobile-a, onda ti je denrandiran
ajm d gad dem futmasaž master
pa probaj,ak ti neide,drugu verziju xs-a
...reper u duši...
MOJ BLOG
Sad sam skuzio da postoji druga tema o flashanju i modanju W200, sa tutorialom i uputama, pa cu ovu zatvoriti. Daljnje rasprave nastavite tamo.
Bookmarks