?!
AFAIK, VideoDJ je dio firmwarea a ne posebna aplikacija, pa ne znam kako si ga uspio obrisati...
Osim toga, nisi rekao za koji telefon.
Ej ljudi novi sam ovdje!!!
Trebam program videoDJ za sony ericsson jer sam ga slučajo izbrisao!!!
?!
AFAIK, VideoDJ je dio firmwarea a ne posebna aplikacija, pa ne znam kako si ga uspio obrisati...
Osim toga, nisi rekao za koji telefon.
Bok svima !
Evo postao sam ponosni vlasnik k800i pa bih molio ko tko ima ispravne linkove za ove igre :
Pro evolution soccer 2008
Real footbal 2008
Nfs pro street 3d
Hvala svim dobrim dušama !!
http://wap.mr.jambo.ru/game.php?v=21
ovdje imaš sve 3.
ima li netko TELE2 screensaver 176×220
ima ih sada besplatno za naruciti...
hvala
EDIT:
tocnije ovo:
logo176x220c [0,00kn] i knockoutmidi [0,00kn]
hvala
Uspio , hvala jos jednom !!
Pozz![]()
Ako tko ima (s?)nes emulator za k750... Vidio sam link, ali više ne radi.
ako misliš na jar emulator,probaj ovaj,nakon instalacije stavi ikonu na desktop i samo odvuci jar na nju(podržava k750,nokiu n70,3310 i motorolu v300)
http://rapidshare.com/files/80572925/jar-emulator.zip
Mi6 Black
Zapravo, mislim da se radi o emulatoru kojim se snes (ili nes) igre mogu pokrenuti na k750.
Ne, mislio je na SNES emulator na mobitelu.
I ja se sjecam da sam prije vidio neke linkove za to, ali ne sjecam se gdje i kada...
A buduci da me to ionako previse ne zanima, ne da mi se ni potraziti.![]()
jeli zna itko kako se zove aplikacija gdje je bilo nesto millitary mapa neke drzave, zastava. jeli mi moze nekto pomoc rec o kojoj se to aplikaciji radi. i ako je tko ima nek mi se javi. HVALA SVIMA.
KO PREZIVI OVU GODINU IDUCU JE NAJEBO.
je li ima neko neki prog za prebacivanje MPEG u 3GP ? hvala...
Najbolji program ti je Total Video Converter,ja ga koristim.Pretrazi malo forum,o tome smo vec prije pisali
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Jel mi moze neko objasnit kako ja mogu rjesit da mogu igrat igricu koju sam skinuo sa interneta........pise jar. file.....ali kad skinem....u dokumentu ima puno ikonica...(meta-inf,b-class.....itd) a nije normalna instalacija jar. filea...
Unaprijed hvala.....
to sto si skinuo ne otpakiras, nego samo to posaljes na mob. skinio si sigurno jedan file. i njega posaljes na mob
iPhone 5s 16 GB
jel znate koju igricu kao block breaker....
nešta u tom stilu
e jer ima ko kartasku igru BELA za mobitel..po mogucnosti za k800...hvala...
jel ima ko igricu sudoku za mobitele rezolucije 176x220
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
ja ti imam ovaj, pa vidi jeli ti odgovara
http://rapidshare.com/files/82550578/Sudoku.jar.html
KO PREZIVI OVU GODINU IDUCU JE NAJEBO.
Koji je najbolji messenger program za k750i/w800i?
Dosada sam koristio LiveMSN ali mi nije nesto ekstra...
Ja imam eMSN,odlican je.Ako hoces uploadam
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Aj stavi ga....
Jeli taj bolji od eBuddya?
Jer skinuo sam ebuddy i bolji je od svih koje sam dosada probao...Al svejedno ti uplodaj to svoje cudo
Bookmarks