haha, to je bilo i za ocekivat.. tako stalno produljuju, vec su nas navikli na to. nisam si ni mislio da ce sad pocet naplacivat..
Na moje pitanje koja ce cijena MMS-a biti unutar mreže od 01.01.08. dobio sam ovaj odgovor:
Poštovani ,
zahvaljujemo Vam na upitu vezanom uz TELE2 usluge.
Cijena MMS poruke unutar TELE2 mreže od 0 kuna/poruka je u promotivnom
razdoblju produžena do 01.02.2008 godine.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite TELE2 Službi za
korisnike.
Na broju 095 1000 444 stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš TELE2
haha, to je bilo i za ocekivat.. tako stalno produljuju, vec su nas navikli na to. nisam si ni mislio da ce sad pocet naplacivat..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
super!
stalno produljuju, to je istina. ali mislim da će prestati s time nakon što im istekne ugovor s VIP-om za roaming. jer će T-comu ipak morati plaćati i za GPRS...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
A ja sad mislio pitaj boga kaj, a kad ono što rade već godinu dana. Ionako ne šaljem MMS, pogotovo ne unutar Tele2 mreže. A i tih dodatnih mjesec dana mi je n vrit, ni mimo.
Ja ne pamtim kada sam zadnji put poslao SMS![]()
To te ja pitam! Tele2 rulz!!!![]()
iskreno da vam kazem - nisam uopce znao za tu foru besplatnog MMs-a.nauco nesto jesam al nije mi se dalo provjeravat.danas dosadno na poslu , zapisem saldo na papir psaljem frendu sliku neku bezveze.pogledam sald - ono nista mi niej uzelo.
nemoram naglasit da sam ostatak dana razmjenivo slike i zvukove raznorazne s frendom![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Pozdrav,
samo da pitam, jel nije prije ovog produžetka cijena MMS-a prema drugim mrežama bila 0.49kn/MMS ? Malo sam se sad zbunil kad sam vidio 1.39kn/MMS prema drugim mrežama.
Zadnji uredio Vuco : 05-01-2008 u 01:49
Kolko se sjećam, nije. Bilo je 1,39kn/mms, a 0,49 je 100kB prometa za GPRS..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja isto rijetko šaljem mms poruke.....tu i tamo....najviše sms....no ja nemam tele2.....![]()
ma nemores vjerovati da nije vise 49 lipa sve...bez veze...
pa kako ce opstat taj Tele2 onda?
Pa oni su sebi postavili cilj da do kraja godine imaju milijun korisnika. Iz toga se daje zakljuciti da ce biti jos dobrih ponuda. Ali, vidjet cemo. Sve u svoje vrijeme.
naravno da ocekujem....pa sto ce tele 2 poceti raditi samo akocije..imas nesto 2 mjeseca e onda vise nemas....pa onda opet nesto imas ..pa opet nemas....sto nas prave budalama....pa nisam presao sa t-coma da mi i oni rade idiotima....
uostalom koliko korisnika tele2 ,osim tebe ojpi koji radis tamo j,e znalo da je ovo akcija???
Znaju svi koji žele ostati informiraniMeni su bitni poozivi pa me ne čudi što sam se gore zajeb* sa cijenama mms-a i gprs-a. Previše si osjetljiv na svog operatera. Iz tvojih rečenica dobivam dojam da te netko nasanjkao s mobitelom i da sad trpiš 18 mjesečnu preplatu. Da sam ja na tvom mjestu iste sekunde bi se prebacio.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hhehe....krivo.....
samo mi smeta sto tele2 nikad nije imao naviku do sada raditi kao simpa i vip...ocigledno je da ce biti i dalje svega po akciji od mjesec dva...ipak je bit svega skupiti milijun korisnika...nije bitan sistem dobivanja korisnika nego koliko ih skupiti....pravi hrvatski nacin..![]()
On topic, please!!!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks