Zanima me kako mogu pojacat zvuk za reporodukciju mp3 datoteka, je dovoljno jako ali volio bi da je jaceIma kakva finta preko onih tajnih menia ili slicno??
Mene isto zanima, vezano za N73ME koju trenutno imam.
Zvuk na vanjskim zvučnicima je stvarno gromoglasan i tu nemam primjedbe.
Ali, kod sluški, taj zvuk se svodi na nekakvu "normalu". Usudio bih se izjednačiti kvalitetu zvuka u slušalicama s onom kod modela E-serije.
E, da, prvi put da mi je zvuk tiši kad stavim svojevoljno namješten ekvalajzer nego npr. na opcijama Pop, Rock, Jazz.
@ipastrovic - imaš na netu program MP3gain koji povećava jačinu muzike. Baš nije nešto posebno jer može uništiti zvuk, tj. izobličiti ga, ali pokušaj.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ja imam zadano pojacani basovi, pop, rock i jazz i kad idem u opcijama izmjeni stavim sve gore ali kako da potvrdim? u opcijama ima samo vrati na zadano.
Dinamo rules!!!
Ljudi, što znači, ono u opcijama Audio postavke - stereo širenje i Glasnoća?
Kada mi je uključena Glasnoća neke pjesme ne mogu slušati zbog raznih šumova, posebno kod šuškavih glasova, pa sam to isključio.
Vaša iskustva? E, da, ovo s postavljenjem Preddefiniranih postavki. Na svakom Symbianu do sada su mi te postavke bile najjače dok kod N73 (ME) nisu. U rangu su s Default (a stavim ih sve na max).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
e vidiš,ja kad stavim Glasnoću! onda je jači zvuk...pogotovo kad stavim ono stereo proširenje ali tad ne mogu slušat od tih "raznih šumova" maaa.....
i još nešto...nikad ne slušam na najjače,krešti mi nekako...da me u ušima boli lol! čudno nešto skroz!
a kad stvavim slušalice,e tad mi je pretiho..... 8(
mama ti sestra!
Hvala na informacijama
Bookmarks