pa s t-comove adresoe se moš regat
Ako zelite sami izraditi si certifikat po tutorijalu na ovome forumu, morat cete se registrirati na http://www.symbiansigned.com , a za registrirati potrebno je imati email koji nije na public domeni (ex.yahoo,hotmail,net,inet...)
a to od nas koji nemamo web stranicu ili firmu nema nitko.
Sada postoji jedan trik kako to rijesiti, pa i nije bas trik nego registracija svoje podmene i 50mb besplatnog hostinga, znaci nista ne placate , samo se registrirate na http://www.50megs.com, odaberete subdomenu ( ja sam stavio faithweb.com), i kad stvorite account, aktivirate email te stvorite njegov alias pod imenom koje zelite. i imate email koji nije na public domeni, znaci dalje ostaje postupak na symbiansigned-u koji je objasnjen na tutorialu vec postanom na forumu.
Ovo sam tu stavio jer je meni dok sam se upoznavao sa sign-om bilo tesko nac email koji nije na public domeni, pa nek bude za nove korisnike, da se mogu sami registrirati da ne gnjave druge za izradu certifikata.
izvor ovoga je dotsis.
pozz,danijel.![]()
Zadnji uredio Sljaka : 04-01-2008 u 08:42 Razlog: čemu zvijezdice, nisu to nelegalni linkovi
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
pa s t-comove adresoe se moš regat
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
koja je to domena , kaj na njihovom webmail-u?????
nemoj me zezat da sam se zajebavao bezveze s tim hostingom.
EDIT: na domenu @zg.t-com.hr nece radit.
Zadnji uredio danijel_13 : 04-01-2008 u 00:28
@kr.t-com.hr hoče![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
super da hoče, ali meni moje ne.
nema veze korisnicima koji nemaju mail koji radi, imaju ovu soluciju, jel se slazes????
ja mislim da sam ja to još jednostavnije riješio.. neznam dali su to zabranili, ali samo upišeš recimo danijel@mailinator.com i odeš na www.mailinator.com i provjeriš, ne treba se čak ni registrirati ni ništa..
Uh, www.bugmenot.com
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ovaj 50 meg radi....al sad dođe do onog za registraciju..... jedno 46 puta sam fulao security code, a kad sam njega pogodio...onda kao user email krivi..il ga kao nema......a upiso sam ga....
nemam vise zivaca....
pa jesi li slozio ?????
P.S. lijepo si obrisi history i cookies na browseru i kreni ispocetka i radit ce.
Zadnji uredio danijel_13 : 05-01-2008 u 19:23
Meni nije htjelo na @st.t-com.hr, pa sam upisao @st.htnet.hr i prošlo je.
Naravno dobio sam na ovaj prvi email.
na zagrebacku domenu nece
kako ne.. probaj na google upisati mailinator..
http://www.mailinator.com/
evo sad sam opet probao s ovom auto generiranima mailon na domeni @mailinator.com i nece radit.
ok, naso sam mail na koji se mogu registrirat (frend ima firmu) pa mi napravio mail ali sad sam vec 30 puta probo kod registracije upisat password, ali sta god ja upiso on kaze Passwords does not match, s cim? molim pomoc.
daj neki screenshot, kod registracije na 50megs ili na symbiansigned
mislis na ovaj security code za registraciju, kaj ti kaze??? jesi li potvrdio ovaj ugovor dolje???
kaj se tice ovog koda , svi imaju probleme s njime, moras pazit na velika i mala slova te na slovo I i 1 jel su jako slicna, te D i 0.
daj napisi koju gresku ti javlja
sory zaboravio sam , citao sam drugi thread pa sam se zbunio.
ON topic-moras si odabrat password i upisat ga, te ga ponovo upisat u prozor ispod koji ti kaze retype password. VAZNO DA JE NAJMANJE 8 ZNAMENKI !!!
vjerovatno da to i zeza
EDIT: pass ti mora imati 8 znamenki , s tim da moraju biti ukljuceni i slova i brojevi, znaci pass ti nemoze biti "symbiansigned" jer mora u sebi imati broj, znaci ovako "symbiansigned5", tako bi radilo.
javi jesi li slozio
sve ja kuzim kaj si ti meni napiso, i ja tako radim, nije da se prvi put regam negdjeali jednostavno sta god napisem mu nevalja a probo sam milijon kombinacija i mala+velika slova+brojevi, pa samo brojevi i jedo veliko slovo, pa broj i mala slova i sve svi su passevi bili 8+ znamenaka, i pocistio sam cookie (mislio da je zbog njih) ali nece i nece.
prijatelju meni je zao sto ti nemogu pomoci, ali sigurno ima neke veze s kompom, daj probaj na nekom kompu od frenda, ili nekog vec, ako hoces mogu ti i ja probat preko svog kompa napraviti.
zgubil sam volju, pa kad me prodje cu probat kod cure nekaj skemijat.
Bookmarks