Reinstall...
imam problem , a taj je da kad mi ide neka glazba i kad hoću izać iz media playera, izađem, ali glazba nastavlja svirati.![]()
sve mi je origigi na kompu, od winza po media playera
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
nastavlja svirat cijelo vrijeme ili kojih 10-15 sekundi?
ma cijelo vrijeme svira, prebacuje pjesme redom, ko da ga nsam isključio.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Možda ostaje u procesima? Pogledaj u Task Manageru nakon što izađeš iz WMP-a.
pa i da je tamo, a nisam gledo, opet mi je glupo tako odlaziti na terminate proces.
hehe... cuj sta se meni jednom desilo isto WMP11 ja ugasio pc ... ono normalno Start -> Shut Down-> i sta se desilo PC se ugasio a muzika nastavila svirat.... hehe... jednom se desilo i nikad vise... svirala je dok nisam izvukao sve iz zida...
###1410989180026
Reko sam ti da reinstaliras program,jer mi se nije dalo objasnjavat da sam imao isti slucaj s WMP11,al ti ne slusas...
Deinstaliraj ga i nabavi isti program s nekog drugog izvora te ga instaliraj nanovo,jer ako cekas neko alternativno rijesenje,nece ici... A sve zbog 5 min posla...
5 minuta posla previše
šalim, se, ali to mi se i prije događalo, i ako ga reinstaliram i opet se ponovi, neću ga svaki dan reinstalirat. samo tražim nekakvo drugo rješenje.
ista frka s videom u programu. :S
kaj je WMP tak dobar da ga apsolutno moraš koristit? (pitam jer ga nikad nisam stavljal).
Ima i ostalih playera..
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma naviko na njega, a i baš mi se sviđa program.
I meni se isto jako sviđa ali isto tako imam i RealPlayer koji isto toliko može biti koristan ako ne i bolji!
Ako gledaš youtube sa novim RealPlayer-om bi se mogao jako ugodno iznenaditi!
http://www.realplayer.com/![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja koristim winamp.... i neznam zasto uopste ljudi koriste wmp
###1410989180026
Bookmarks