Ajde ti radije nazovi servis, objasni što ti se događa, pa ćeš znati iz prve ruke. I to, naravno, podijeli sa nama.
Da razjasnimo odmah, ne otisak prsta, nego otisak slova na svakoj tipci![]()
Imam pitanje, naime, događa mi se da mi se slova brišu, laptop je relativno nov, star kojih 4 mjeseca, dakle, garancija postoji..
Na tipkama mi se naknadni tisak briše, npr na tipci slova V postojao je otisak znaka @ ali zbrisao se, naime, toliko je loše otisnuto, isto tako je i sa ostalim tipkama...
Nije neka bedara, ali stvar iritira, tako se može dogoditi da mi se i ostali znakovi zbrišu pa onda nastaje problem![]()
Sad, pitanje je da li da zbog takve stvari ga idem forsirati na garanciju, ili da čekam da se sve tipke zbrišu pa onda ko zna kak ću pisati![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ajde ti radije nazovi servis, objasni što ti se događa, pa ćeš znati iz prve ruke. I to, naravno, podijeli sa nama.
loš otisak. Strana tipkovnica sa "hrvatskim" tipkama
koji lap, ak smijemo znat?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Toshiba A200-14D
Kupio ga u vemilu!
Tko je generalni za toshibu u hrv?
Pa daj pogledaj na jamstvenom listu. Mora pisati popis adresa servisnih centara.
meni se nisu izlizala slova nego bas tipke, to mislim tako kad se gleda pod kutem odredjenim, tocno se vidi da je izlizano...tj boja osla...postalo jos crnije u obliku mrlje...
Viš nisam uopće razmišljao o tomebit će to riješeno ovaj tjedan
nadam se žarko
![]()
iritira lagano
kontaktirao sam ovlašteni![]()
vele da previše koristim laptop
reko, svjestan sam togaali to ne opravdava
![]()
i da mogu napraviti isto, naručiti tipkovnicu i opet dati otisnuti, znači opet isto sranje...
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks