moze samo jedno pitanje vezano za kg800 jeli se moze mjenjati maska na njemu i ako da ima li gdje kod nas za kupiti moze kakav link
Da
Ne
Nemam mišljenje!
hvala na savjetima.
najvjerojatnije cu koristiti simpu, tak da ne gubim garanciju, a ovo sa kodiranje, neznam koliko je to pouzdano.
stalno zovem VIP a prelazim na simpu (koj sam ja kre***)
necu zato zvat, vec samo SMS-at
moze samo jedno pitanje vezano za kg800 jeli se moze mjenjati maska na njemu i ako da ima li gdje kod nas za kupiti moze kakav link
i ja imam pitanje?
ne postoji zoom na fotoaparatu?
Ja imam podešeno na največu rezu i nemam zum....
neznam
VGA ti je 640x480 rezolucija... Probaj na tu stavit ili na neku još manju pa onda probaj![]()
ajd vlasnici kg800 možete odgovorit na pitanja?
1. Kolko vam traje baterija?(malo objasnite kolko razgovarate, snimate, poruke, slikate i tak....)
2. kolko ste 1. put punili bateriju? kolko vam je reko onaj tip u dućanu?
3. i dal ima neka zamjenska baterija da je jača....?
aha,ok..cijena je stvarno presmijesna!
sad košta 898kn u simpa paketu...i dobije se 2god garancije tako da mislim da problem sa flat kablovima (ako ga ima) ne bi smio biti problem.....jer će tako nagodinu čim bude neka druga akcija kupiti drugi telefon......kupi i uživaj...
Pain is just weakness leaving the body.
Evo ga. Danas sam ga nabavil i imam odmah problem. Instalirao sam Lg
Content Bank da si stavim igrice. I Piše onaj vražji connect. Dobro, pita me jel je to Serial/USB (to mi i je jedina opcija), koji port (LG USB Cable(COM 5)) i nekakav Baud Rate, koji mi je na 115200. I stisnem ja connect, a kad ono: "Other application used this port.Failed to open 5 port). Kak sad to riješit?
Imaš li ponuđene neke dodatne portove u programu? Probaj promjeniti.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Možeš koristiti i MIDI i to tak da ih kopiraš u direktorij OSTALO. Vrlo lako ako se priključiš na PC i gledaš mobić kao "izmjenjivi disk".
No, dal je netko u međuvremenu doznao kako vlastite melodije staviti na alarm ili zabilješku i kako alarmu definirati željenu glasnoču?
da bez veze ne otvaram novu temu;
svi vi koji imate KG800 - koje ste igrice dobili uz mob.?
i navedite gdje je kupljen mob. (TELE2, SIMPA,...)
Hvala!
PS: jel skidanje igrica sa neta za KG800 gupbi garanciju? i jel na KG800 idu igrice za K700i?
edit: u vezi tog zvuka za glasnocu; jel on namješten na maksimum, ili je pretih, kakav je ?
edit2: u t-mobile specifikacijama piše da KG800:
podržani aufio formati: MP3 + polifone
zar zbilja nemogu slati MIDI na KG800?
Hvala!
Zadnji uredio .:Kristijan:. : 29-12-2007 u 01:30
1. Uz Simpu sam dobio nekakav Sudoku.
2. LG ne gubi garanciju, jer igrice ne rade nikakvu fizičku štetu (osim lupanja po brojevima)
3. zvuk je glasan, mislim na maximum
4. MIDI može na KG800, pogledaj u Izbornik->Moje stvari->Zvukovi-> i sad primjer Canon, Eine, Piano koncert----->to je MIDI, zar ne?
Pa normalno da možeš ako ju ima u memoriji.![]()
Evo kupio moj burajz curi LG KE800, pa sam ga imao prilike isprobati.
Oko dizajna telefona necu raspravljati vec o softveru funkcionalnost mogucnostima i dr.
Sa mobom se dobiju stereo slusalice, cistac ekrana, kozna vrecica za mob, usb kabel i punjac.
Na papiru mob ima sve 2MPX kameru sa autofokusom i bljeskalicom, mem karticu, mp3, bluetoth, video, FM radio, ljep ekran 240x320pixe i dr...
Ali kamera je katastrofa, ako je osvetljenje imalo losije slike su pune suma (uzas), na max rezoluciji nije moguce zumirati, blic je koristan samo za macro slike jer je preslab za vece udaljenosti.
Slike pod dobrim osvjetljenjem su podnosljive ali ipak nisu nesto, mislim da je prevelika kompresija slike, i da se na njoj dosta kvalitete izgubi, buduci da slika bude ok dok ju autifokus izoštrava i u trenutku spremanja je jednostavo spremi punu šumova.
Mob je burajz isti dan odnjeo i zamjenio za drugi zbog lose kamere ali ista stvar.
Slike u galeriji se ne mogu zumirati niti postaviti preko cjelog ekrana.
Slike primljene sa drugih aparata su izoblicene, mob sporo ucitava i otvara spremljene fotografije .
Navigacijske tipke osjetljive na dodir mi se nisu svidjele jer ne funkcioniraju bas najbolje, baterija je slaba (jedva je izdrzala 2 dana, mozda bude malo vise trajala nakon nekoliko punjnja nadam se).
Zvuk preko zvucnika je osrednji niti los niti dobar.
Nije moguce staviti mp3 kao zvono za sms poruke, mob nema teme.
Mob se lako upacka te ga stalno morate cistiti, i prebrzo se gasi osvetljenje tipkovnice i ekrana.
Klizni mehanizam i tipkovnica su ok nemam primjedbi.
Ukratko ako vam je bitna kamera ovaj mob zaobidite.
Jos cu ga isprobati i napisati dojmove ovo je onako nabrzinu bilo.
Zadnji uredio bobikobic : 01-01-2008 u 18:11
I jel se bolje isplati KG800 ili Ke800, jer mi se čini isti *urac, drugo pakiranje.
Pa znam da je bolji, ali softver mu je skoro pa isti, po tome sam mislio u vezi isplativosti, jer ako je to napredniji model, onda je valjda i napredniji softver , a očito da nije.
Softver kg800 i ke800 nije nimalo isti, naprotiv potpuno su razliciti. Kamera nije nista posebno ali niti jedna 2mpx nije neko cudo, zato postoje fotoaparati. Uostalom to niti nije ruzni mob nakrcan funkcijama nego ga dizajn prodaje. Ja sam ga poklonio curi prije pola godine i jako je zadovoljna... Mp3 se sasvim dobro cuje i barem se u paketu dobiju slusalice s daljinskim za razliku od npr slavnih walkman modela.
2 kristijan: kupi rabljeni ke800 rade, neces pozalit vjeruj mi. Daleko je bolji od kg800, neda mi se sad nabrajat ali ima mali milijun razlika.
Bookmarks