Vidim da se u HTmobile kolekciji pojavio novi preklopni LG uređaj. Frendica si ga planira piknuti, ali baš ne nalazim na netu nešto više informacija i reviewova o njemu. Zna li itko da li se za te novce isplati kupiti taj uređaj (1.298 u Simpa paketu) i ima li kakve nedostatke ili loše strane?
http://www.gsmarena.com/lg_c1200-pictures-808.php
U meniju sa strane na ovoj stranici klikni na LG i pronadi c1200 da pogledas specifikacije.
Dobro-Dizajn,ekran
Lose-Premalo memorije(1 mb)![]()
mob mi se cini ok. vise je za cure.
Slažem se. Još ako nije bitna količina memorije...
ma za cure je totalno..ko i neki prijasnji lg modeli..al ak bi bila silver boja,mozda bi se i moglo prozvakati
Čisti ženski mob!
mislim da i na to pucaju
Evo, frendica ga ja danas ubola. A kad ono, ona prednja kružnica za koju bi pretpostavili da služi kao monokromatski display, kao što sam i negdje na netu i pročitao - nije ništa osim reflektirajuća površina sa LED diodom sakrivenom ispod nje. Ostao sam malo paf. Ali, njoj to ni nije bed, jer joj je najvažnije da je mob žemski.I boja je lijepa, onako 4 chicks, mada je materijal malo strange jer na njemu su ful vidljivi otisci prstiju. Uostalom, za tu cijenu (1.298,- u Simpi) je ful povoljan, još uzimajući u obzir da je preklopni s prilično velikim displayom s 65000+ boja. Za cure kojima ne treba previše funkcija - super.
![]()
mislim da će se svidjeti i gey populaciji. Silvije ga već zasigurno ima.Poslao: zeroo-cool
Čisti ženski mob!
a nema veze...to ti je danas moderno.sori kaj pitam dali si ti metrosexualac ili tak nekaj
a slatkica
Ma, kud ste vi zabrijali? I kaj onda što ga netko povezuje s curama i gejevima? Kakva diskriminacija? Uvrijedite se na takve usporedbe? Meni bi bila uvreda da me netko usporedi s ubojicom ili silovateljom. Dajte se vratite na topic, pls.
Evo ja danas baš bio u HT-u u jurišićevoj i vidio sam crni LG C1200. Tak da i nije samo za cure.
ma ko je homice spominjao,pa to je njegova stvar...da nije crvrni,sve bi meni ok bilo...
da, vidio sam. brijem da se zove c3 ili tak nešto. al LG mi je ljepši.
Brijem da baterija dosta dugo traje jer nema vanjski display koji bi mu žderao struju.
tootalno. treba u dućanu ga je hvalila kao to je neki posebni model - u hrvatsku je kao došlo samo 1000 primjeraka. wooowPoslao: IggXy
Ma taj Sagem je bezvezan drzao sam ga danas u rukama
Bookmarks