Ako ti Winamp pušta stereo zvuk na svih 5 zvučnika (i sub), onda ti je vjerojatno u nvidia control panelu (što si dao na slici) postavljeno da ide 5.1 (slika nvidia nforce controla panel -> tab Speaker setup -> tu bi trebalo biti na 5.1, a po Winampu, koji pušta na svih 5 zaključujem da si tamo sve dobro porihtao), sumnjam da možeš nešta drugačijeg napraviti.
I sam sam imao tu Leadtekicu, a doma i imam sam Logitechove x-530 zvučnike i mislim (nisam 100% siguran) da je meni reproduciralo na svih 5. A nisam ništa posebnog porihtavao. Isto je bilo spojeno preko AUX-a.
Trenutačna TV kartica nema tako preko vanjskog kabla spojeno, već sve ide preko PCI sabirnice i zvuk (stereo) mi je reproduciran preko svih 5 zvučnik + sub.
Ako se dobro sjećam, ta matična ima jedan od najboljih integriranih čipseta za zvuk - popularni Soundstorm (koji podržava 5.1 i bio je u rangu Creative-ovih Live! zvučnih kartica), tako da ono - ako u njemu nema nekih postavki, onda nema nigdje.
Eventualno da probaš nekako preko nekog codeca potjerati zvuk na svih 5 zvučnika ? Al opet, kako natjerati Winfast PVR da koristi neki drugi codec
Pretpostavka treća- šta nemaš ti Line-in na ploči negdje ? Ako se dobro sjećam, neki su uštekavali kartice na Line-in (bilo vanjska zvučna, bilo integrirana). Valjda nisam neš gadnog zabrijao...
Pa ako si spretan sa lemilicom da si nekako iz tv kartice one žiče prespojiš na muški 3.5mm i uštekaš preko Line-in-a (valjda će netko potvrditi da se to može, tj, da nije opasno) pa onda probaš.
Ili odnesi kod nekoga prijatelja koji ti to može probati, a da ima neku drugu zvučnu.

Odgovori uz citat
- šta nemaš ti Line-in na ploči negdje ? Ako se dobro sjećam, neki su uštekavali kartice na Line-in (bilo vanjska zvučna, bilo integrirana). Valjda nisam neš gadnog zabrijao...

Bookmarks