Ja znam...učinio sam to nekoliko puta...najvjerovatnije ti ga je hacknio preko tajnog odgovora (js injection)...pa promijenio pass ili je koristio exploit koji daje MD5 hash...Koliko je prošlo vremena od vašeg razgovora do hackiranja?
evo, dopisujem se sa nekim i kaže "Hakirat cu ti MSN"
ode on offline i nakon 30 sec piše: Prijavili ste se u Messenger na drugom računalu. Kliknite ovdje za ponovnu prijavu
kliknem ja i opet nakom petnajstak sec. Prijavili ste se u Messenger na drugom računalu. Kliknite ovdje za ponovnu prijavu
pa opet, i onda mi nestane jedan kontakt
pricekam malo i opet kliknem i nestanu svi kontakti
jel znate kakav je to hack?
thanks!
Ja znam...učinio sam to nekoliko puta...najvjerovatnije ti ga je hacknio preko tajnog odgovora (js injection)...pa promijenio pass ili je koristio exploit koji daje MD5 hash...Koliko je prošlo vremena od vašeg razgovora do hackiranja?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
nek pass ostane isti, necu taj msn koristiti.
Mali savjet kad stavljate pass na msn :Neka bude min.10 znakova ili slova ili brojeva NPR:A1B2C3D4 -ovo je samo primjer kako bi password trebao biti ,ne koristite zankove koje nećete moći upisati kao "¨¨¨~~ˇˇ" te će dovesti do toga da zabiravite svoj vlastiti password
Ej,on ti nije znao pass samo odgovor na tajno pitanje.....i promijenio je oboje pa nemožeš vratit MSN.Ovo js injection je prelako,traje 15 sec,i objasnio bih vam ovdje ali je ilegalno pa...
@alienware: Ne postoji hacking tool za MSN,samo neki exploiti i naravno ovaj js injection.Potoji neki glupi bruteforce program ali zahtijeva pass list pa se ne isplati.Exploiti rade na tom principu što daju MD5 hash,znači što je pass duži hash se više dekodira,zato je nasjsigurnije stavit pass od 15-20 znakova i dekodirat će ga 20-tak sati pa će odustat (ako ne i prije)....a js injection je jedan mali kod koji mijenja tajni odgovor,email itd...samo ga treba znat napisat![]()
Zadnji uredio F.E.A.R. : 02-01-2008 u 01:50
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Dal je tu u pitanju sam account ili msn klijent? Dal se isti "napad" može koristit kod alternativnih programa?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks