eto mene take 2... ošišo se (na nulicu) otuširo još malo pa kod starog na ručak pa počinje lagano cuganje......
eto mene take 2... ošišo se (na nulicu) otuširo još malo pa kod starog na ručak pa počinje lagano cuganje......
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ajd da vas vidim, ko zna zemljopisss
http://www.travelpod.com/traveler-iq?a35b=4398
ja zapela na 7 levelu
Zadnji uredio mala : 31-12-2007 u 12:19
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Zadnji uredio Mario92 : 31-12-2007 u 12:44
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
baci oko na moju lokaciju u profilu.. naravno da mi je daleko.. daleko mi je do savskoga doci.. znam da sam busom za manje od 15 min, pogotovo ako vatam ovaj brzi za klinca selo![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nabrži put:
sesvete kolodvor uđeš na vlak -> 12,5min kasnije -> Zagreb, glavni kolodvor, izađeš iz vlaka -> 7,5 min smrzavanja i čekanja 4ke -> uđeš u 4ku -> ~20min kasnije -> doloaziš na savski most
i šta ti je tu puno... koliko sam puta išao iz Lučkog do Sesveta (i obrnut) javnim prijevozom.![]()
JA crko na 5 levelu ,najmanja pogreška =5 km, a najveća =mmmmm... 16247 km
Jelda da sam dobar?![]()
malo mi falilo da prođem i 9. razinu...
al koje gradov daju...
zanimljiva igra...![]()
I ja zapeh na 9. falilo mo svega 1000 bodova za daljeJebeno je što neke države ne prepoznajem na engleskom pa moraš puknuti na slijepo
i bude ćorak naravno
Al dobra stvar što uvijek daje neke druge gradove i znamenitosti.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
dada, sam se ti izvlači, nemaš poojma![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
BU......
evo i mene, odlučih sudjelovat u slikama i ja...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
sređujem tri frtalja terabajta govana na hardu, faking šit, ovo je gore nek da čistim sobu.....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pozz svima.....![]()
ubijam vrijeme dok se ne ide na doček...sve spremno....
Također više manje![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
I kod mene posljednje pripreme jer odoh za dva sata na docek... Idemo kod frenda uvikendicu na rostiljanje,a zatim na organiziranu zurku u jednu veeeeliku zgradu koju smo "unajmili" za veceras. Tamo ce bit sta bude...![]()
upravo jeo . . . i prejeo se . . .
kod mene nema nikakvih priprema, sve dogovoreno je propalo tako da ću novu dočekati doma za kompom . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Evo sve vas lijepo pozdravljam....više se ne vraćam na forum ove godine![]()
Budite dobri, lijepi i pametni....![]()
Zaboravite loše stvari koje su se dogodile protekle godine i uđite u Novu 2008 godinu sretni, puni samopouzdanja prema ostvarenju ciljeva, optimistični i zapamtite da sami krojite svoju sudbinu....
Sretna vam Nova godina i dobru zabavu svima koji ideju na doček....
Pozdrav.......![]()
Bookmarks