Kralju treba i meni certifikat , ne mogu se nikako registrovati na onoj stranici, telefon je N95 8GB, a treba mi certifikat za rotateMe_2_0_beta5_unsigned. Unaprijed se zahvaljujem i pozdrav! Ah da , imei je :
ja nikako nemogu instalirati DevCertRequest, ne reagira mi nikako kad ga pokrenem ?!?! koj q?!
btw kako sam vec izludio samim time sto nemogu instalirati ni taj prvi program koji mi treba, molio bih nekoga da mi napravi certifikat na imei
pa da mogu, ako sam dobro shvatio od 10 koraka na dalje, sam...
hvala unaprijed
pozz
Zadnji uredio Ico : 30-12-2007 u 17:36 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipke EDIT, certifikat napravljen, IMEI maknut
Kralju treba i meni certifikat , ne mogu se nikako registrovati na onoj stranici, telefon je N95 8GB, a treba mi certifikat za rotateMe_2_0_beta5_unsigned. Unaprijed se zahvaljujem i pozdrav! Ah da , imei je :
Zadnji uredio Ico : 30-12-2007 u 17:35 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
ja sam se uspio registrovati i to samo na sluzbeni mail, strasno, ali skinuo sam ovaj file DevCertRequest_30_10_2006_v2.0.exe koji ne mogu instaluirati na komp, pomoc ??? probao sam i na lap topu, opet nece, ima li neko taj file da mi posalje mozda ovaj ne valja, takodje ga nisam uspio naci na njihovoj stranici !!!
hvala
ima li neko da meni pomogne ???
![]()
Ja imam verziju koju sam još davno uspio instalirati na komp. i od tad radi bez premca...
probaj ju instalirati, možda uspije
http://rapidshare.com/files/80170201..._v2.0.exe.html
(~4,3MB) to je jedina verzija koju imam...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
molim certifikat za rotateme
mob-n95
IMEI:
Zadnji uredio Ico : 31-12-2007 u 18:00 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
Ja bih zamolio certifikat..
IMEI:
Hvala puno unaprijed!
Zadnji uredio Ico : 31-12-2007 u 17:59 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
kad svi lijepo mole i ja cu zamoliti certifikat ako moze! IMEI: e65 hvala
Zadnji uredio Ico : 05-01-2008 u 18:33 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
Ico puno hvala na certifikatu, sve radi savrseno ali me sada sestra smara da i njoj nastimam rotateme , i ona ima nokiu N95 8GB, pa pomozi ako mozes. IMEI :
Zadnji uredio Ico : 05-01-2008 u 18:34 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
Ico molim te za certifikat
IMEI
Puno ti hvala
Zadnji uredio Ico : 05-01-2008 u 18:35 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
Vidjela sam da ICO vedri i oblaci na ovom forumu, ali me neznam vise sto da radim pa ajde reko da se i ja obratim. Nikako mi ne prihvaca password na registraciji Symbian Signed, zasto???
A neznam kako htjela bih da imam potpisanu rotate me za N95
pa ako bi bio ljubazan da mi to uradis, bila bih zahvalana. pozz
moj imei je:
Zadnji uredio Ico : 05-01-2008 u 18:35 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
IMEI: nokia e65
Ico molio bih te pomoc...
Zadnji uredio Ico : 05-01-2008 u 18:36 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
i ja bi trebo certifikat
IMEI: - N80
Zadnji uredio Ico : 05-01-2008 u 18:37 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
moze li meni cerifikat
IMEI:
Nokia N73
Please!
Zadnji uredio Ico : 06-01-2008 u 00:33 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
izvoli certifikat tgrle certifikat
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Treba mi za malog za nokiu 6120 c certifikat
Imei:
Hvala
Zadnji uredio Ico : 06-01-2008 u 14:18 Razlog: certifikat napravljen IMEI maknut
Moze li mi itko pomoći dobio sam cerifikat i od toga tri programa smartmovie,quickoffice i rotate me instalirao,ali sada trebam instalirati i crack quickoffica,ali mi se tamo na auto signsis ne moze pojaviti druga ikonica za instalaciju,sta treba uraditi??
Ico zahvaljujem se na certifikatu. Sve štima. Zamolio bih te i za suprugu ako je moguće.
Imei:
Zadnji uredio Ico : 07-01-2008 u 08:11 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
Bookmarks