Ja sam sad neki dan normalno primio 2 mms-a sa t-mobilea.
Neznam da li to samo prema meni ili ima još netko ovaku situaciju. Naime od nedavno tko god mi pošalje MMS (slika,tekst...) s T-mobila poruka im bude poslana i naplačena i nakon par sekundi dobiju poruku "poruka odbijena" (isprobano s par brojeva i isto),normalno meni poruka ne stiže. MMS poruke s mog broja uredno stižu s ostalih mreža kao što ih mogu i poslat pa i prema T- mobile brojevima koje i budu isporučene uredno.
Simpin korisnik koji mi je slao MMS zvao SZK i rekli mu da ne šalje poruke prema TELE2. Eto pa jel ko primjetio takvo šta i do koga je to?
Zadnji uredio joky2 : 09-07-2007 u 23:47
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
Ja sam sad neki dan normalno primio 2 mms-a sa t-mobilea.
i ja ih bez problema primam.bratic mi je poslao nekoliko MMS-ova neki dan.
Glupost! Imam i tele 2 i simpu na T-Mobile-u i nisam primjetio nikakve preobleme u međusobnom razmjenjivanju MMS-a.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Meni u subotu nije stigao jedan MMS na T Mobile, inace radi sve kako treba, ali eto, taj jedan se izgubio putem![]()
nemam nikakvih primbjedni sve uredno dolazi kad god šaljem s t-mobile-a i teleta![]()
...FORCA FIUME...
moguce da je u mobitelu namjesteno "auto reject" ili da radi reject ako nije u home mrezi, sumnjam da je stvar interoperabilnosti, prije stvar mobitela
Eto hvala vam svima, očito je do mog broja, primo ja jesam od početka mms ali eto u zadnjih par tjedana neda. Možda zato što je prenesen broj. Možda je i tu odjednom nešto zapeli jer sam prije primo poruke s simpe.
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
Bit će da je zato jer je prenesen broj čini mi se...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Evo nastaviti ću ovdje pisati problem koji imam da ne spamam ovaj topic, isti kao i joky2, od kada sam prebacio 098 u Tele2 ne mogu primati MMS iz T-Mobile mreže. Nakon dva prigovora danas sam ih počastio jednim lijepšim mailom i nakon 15-ak minuta mi se javio tehničar i probao riješiti problem, slao test MMS iz Tele2 mreže i to uredno radi, slao mi je i s nekog 099 broja MMS, ali ga nisam mogao primiti pa mi je rekao da će se sutra javiti nakon što vidi s T-Mobileom. Javljati ću ovdje sve novosti.
Frend mi je bas jucer poslao MMS sa T-Mobile 098 broja na moj Tele2 098 broj i poruka je stigla sa kasnjenjem od sat i pol. Primjetio sam da T-Mobile nesto radi po pitanju GPRS-a i MMS-a, jer je meni GPRS (u Vukovaru) bio nedostupan od ponoci do 5h.
Ja imam broj prebačen s 092 u Tele2 mrežu i javlja mi se ista stvar kad pošaljem mms na 098 s tim da sam primjetio da se to događa samo kada se 098 sim kartica nalazi u sony ericsson-ima (isprobao u k750@w800 i k550), dok kada se nalazila npr. u motoroli v620 nije bilo ovog problema već je ispisan bio samo 092xxxxyyy bez ovih slova![]()
Bookmarks