..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Idem jest....
tak je dosadna nedjelja.....
JA malo gledam nekakve afere od Vanesse Hudgens. Proguglajte o njoj malo za one koji ju ne znaju. Mala je![]()
evo napravio novi rad u photoshopu i sad skidam nest za mob![]()
Evo jedne pjesmice.....nadam se da nije preprosta ili ti vulgarna....![]()
Otvorila nam temu Lata
o prčkanju stražnjih vrata,
Po forumu lije suze
jer joj dragi ne da guze.
MUP-ovac je stis'o rupu
***** li mu mater glupu.
Lato, diko, cvijete naš
uvali mu ga kako znaš.
Zavuci mu ga ti do kraja
tamo negdje ispod jaja.
Ako otpor nije čvrst
uvali mu još jedan prst.
A ako kaže "Uh, to, draga"
Odmah ti pozovi Cro Faga.
Martinov lulček je kot metulček
Kot metulček, sredi trav
A ko bo zrasel ta mali lulček
Postal bo velik kot triglav
PS: za sve kojima je jezik nepoznat
metulček - leptirič
lulček - penis
![]()
Zadnji uredio GoranZagorje : 30-12-2007 u 23:27
Dosta bi bilo za danas gluposti.....![]()
Idem ja u krpe.....noć svima.....![]()
dakle dragi moji i oni ostali, lijepo vas sve pozdravljam i želim vam sve najbolje u 2008.
idem sad dizati utege, ovaj gemište, i pripremati se za sutrašnji dan i noć.
Opet se vidimo u 2008. , a do tada ne radite gluposti kako ne opet morali zločesti crni moderatoriimati posla.
![]()
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sta ima forumasi? ja se isto udebljao ovih dana to je katastrofa, samo jedes jedes i jedes.. em kolaci em naresci prsuti ovo ono kod sebe kod drugog.. tovljenje samo takvo. jos treba i sutra izdrzat vecericu neku, pa onda u kasnijim satima sve to podliti snekom vrstom alkoholna pića..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
sve je propalo za novu...
izgleda da na trg se ide![]()
aj odo i ja polako
laku noč![]()
'jutro..sad me zvali s posla da ne moram doci![]()
i kaj sad, da idem nazad krmit.. kolace sam napravila.. nemam kaj radit, ne spava mi se, al noc ce biti duuuuga.. hm..
ma idem ja, ko tipicno zensko, pred ogledalo i isprobavat outfit kombinejšns za veceras
edit, u, viđe gle, prva sam! pa dje nam je Ico, forumski pijetao?!![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jutar zbudio se u pol 9 s tim da sam jedva zaspo i budio se svekih 5min..... zvučnici se zagrijavaju odbrojavanje i DERNEK... a sad se idem ošišat...ajd bok...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
..dobro jutro!!![]()
e, da Ico, veceras sam ti u kvartu
a kaj mi cure i spremanje!? ja sam jos dobra. nisam tipican primjerak zenskog roda! da vidis kakvih ostalih sve ima.. cujem kak su curke stavljale exstenzije u kosu, isle na kvarcanje, potrosile vrtoglave cifre na haljinice i cizmetine.. a sve to samo i iskljucivo u svrhu stare godine!! ne kuzim, kaj sve idu u sheraton na docek or what!?
ja cu nabacit zbuke malo vise nego inace, eventualno stavit sljokice u kosu da bljescim ko disko kugla i obuc malo zanimljiviju majicicu neg inace.. i to je to, kakvo kvarcanje, kakav spešl autfit?! tak i tak u tom Luckom nema nis spešl![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jebemti staru godinu i dan prije i sve
jučer me dečko dopelja doma i sve super ja krenem u kuću kad ono nema nikoga i nema ključa i ja nemam ključ. super starci otšli nekam i nisu mu ostavili ključ. premrzla sam se i cijelo jutro kišem i kašljem..jebeno
dobro jutro svima![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
A nisi još dovoljno veika da ti dadu ključ za oko vrata?![]()
jecaammm
a uvijek mi ostave ključ kad idu nekam,a mene nema ili mi kažu neka uzmem svoj ključ
skoro sam sat vremena vani stajala dok se oni došli
i onda kad su došli...još gore..oboje pijani ko da imaju 15..pričaju gluposti, tata osmijeh od uha do uha, jedva stoje..
mama psu čestitavala imendan(jer je govorila da je danas silvestrovo,a pas se zvove Brock lol)
strašno..
a rijetko kad se nacugaju lol
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Dobro jutro narode. Evo malo se javljam za kraj. Nova godina je blizzu. Yeah!!!
Bookmarks