@halek - neki ljudi ne prate trendove u kojima su mobiteli u rangu mjesečne plače (ne novi, rabljeni). N73 je praktički najskuplji mob kojeg sam ikad nabavio, pod uvjerenjem da je "stroj/mašina". Vrijeme je učinilo svoje? wtf, kaj je bil nekaj brži prije godinu dana? Uspoređujem ga sa slabijim s60 mobovima koji su radili svoj posao, za razliku od ovog.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Evo vidim da ih je malo pogledalo video koji sam snimio...tj. sakrili su se oni koji su rekli da mob s 2 aplikacije u pozadini je sporja sam dokazao da nije...
Pljuvao sam po njemu od pocetaka, cak i u clancima koje sam pisao, sa istim zamjerkama kao i danas.
@ sonyck
Nisam vidio tvoj video jer se ni kurca ne vidi, napravi to malo elegantnije pa cu komentirati. Da imam fotic napravio bi ti video kako se kod mene Opera Mini gasi kad otvorim galeriju.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
@ sonyck - meštre...imenik, sat, kalkulator, poruke? gimme a break. Digni im+ ili operu (znači nekaj kaj toši malo više od 5kilobajta iliti odkalkulatora). Baci u pozadinu i dalje normalno koristi mob (zovi, piši poruke itd).
Isto tak, to kaj si upalio, normalno da se brzo vrača na ekran jer vise u memoriji. Nisam valjda čopil taj mob jer ima odličan sat i nevjerovatan kalendar?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks