Radi se o stranici s najnovijim vijestima o RPGovima i MMORPGovima, te ima i vBulletin forum. Stranica trenutno ima samo 1 vijest, ali sutra će sigurno doći puno više. Dizajn je finalan i ne mislim ga nešto previše mjenjati(možda samo forum). Registracija je samo za forum trenutno, jer ne nađem dobar bridge za moju verziju vBulletina i Joomle.
Link: www.rpg-zone.info
Sve je plačeno i legalno i očekujem dosta ljudi.
Sviđa li vam se site? Ako poznajte ljude koji vole RPGove i MMORPGove, molim vas usmjerite ih na RPG-Zone!
Zadnji uredio DragonSoul : 29-12-2007 u 23:41
Site sam pravio site, a domenu, host i vBulletin sam dobio besplatno od frenda. Ako se netko sjeća, ovo je plod RPG Main Sourcea. Drugi, što kažete?
mani se svida,dobro je uređen web i sve svaka cast onima koji su to radili.Ali ne volim taj zanr igra.
Ja sam se regao,svaka čast
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Nažalost izgleda nema puno RPG ljubitelja u hrvatskoj. A dobro, za 3 dana imamo 12 članova. Nadam se da će nam 2008. donijeti puno clanova.
ma bit će ih, ja sam se tamo regao, i upravo dovodim nove mlade snage na forum. ne smije propast ako je mnogo truda uloženo.
da, i ja baš ne volim taj tip igara, ali nema baš puno veze.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
volim igrati mmorpg, mozda doletim
Bookmarks