ruzno je to...
Potresen sam otkako sam pročitao da je troje bivših ukućana Velikog Brata Srbija sinoć poginulo u automobilskoj nesreći![]()
Veliki Brat je danas prijevremeno završio, a šestoro preostalih ukućana je podijelilo nagradu.
Україна
ruzno je to...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
e da oću ovaj auto.. r8
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nemam baterije u foticu :SSSSS
aaa hahah
nisam čitala s razumjevanjem
a jadni
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
vidjela sam ga i ja mislim u zagrebu.. ili neki drugi model ali jako sličan odnaprijed..ispred esplanade![]()
ispusim ovu cigaru i idem gledat kaj cu stvari da nosim... ja sutra palim na kubu![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
pune mi se baterije brljo sada ce to
onda je to taj..ugl prekokrasan![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Kak tu malu sve zanima...i svugdje bi htjela biti......![]()
pa di su svi odjednom nestali?
![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Idem i ja....idem jest i spremat se za izlazak......
![]()
Stao na vagu, kaze 74.6![]()
Pa sad eto jedem posni, 0.5kg.
![]()
a5 mu je ajmo rec malo slican.
r8 sam se nagledo p ZAgrbu , respect audiju kaj je napravio takvog sportasa.a i kaj je je lijep je.al ono kaj je bitno je centralno smjesteni v8 u tom autu...
jedan srebrni je u city centreu one bio proteklihm mjesec dana ... nema ko nije stao.ajde , modza tetkice neke nisu.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks