a stridon (ili tako nešto)
tamo imaju cugu, pogotovo pive, mislim da je tamo isto jeftino...
čovječe, baš sam si pomislio šta ti organiziraš tulum za novu kad si otvorio temu sa muzikom za novu godinu i još ovu temu o najjefinijoj cugi...![]()
sutra se ide u nabavku za novu.... sad po vašem mišljenju di je najjeftinije ja se sada dvoumim između getroa i lidla...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
a stridon (ili tako nešto)
tamo imaju cugu, pogotovo pive, mislim da je tamo isto jeftino...
čovječe, baš sam si pomislio šta ti organiziraš tulum za novu kad si otvorio temu sa muzikom za novu godinu i još ovu temu o najjefinijoj cugi...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ah pa mora se....zadovoljna mušterija je uvjek pijana pušterija![]()
inače organiziramo ja i frend...
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ako kupuješ alkohol preporučujem ti Vrutak, imaju i svoju web stranicu i dosta su jeftiniji od ostalih, a što se tiče ostalih pića mislim da cijene nisu toliko različite, mi smo sve ostalo kupovali u Getrou.
i mi kad smo organizirali smo cugu kupovali u getrou. prve godine smo zestice uzimali u Badelovom diskontu, no na kraju smo shvatili da i nije neka razlika u cijeni izmedju njihovog diskonta i getroa.
za stridon, kako rece Ico, ne znam bas kakve su im cijene, no znam da su dosta jeftini, ali kao i svugdje, jeftine su ti neke no nejm marke, npr lijeve kole i tome slicno. ako uzimas origigi kolu, nece ti bit neka prevelika razlika u cijenama di god da odes.
e sad, isto tako ne znam kakve su cijene sada, no sjecam se da smo prje 6 godina za maturalnu cugu uzimali iz Mapoka, jer je kao dosta jeftinije.
eh, da, i ima neki diskont u Dugom Selu, mislim da se Mario zove ali nisam vise sigurna, mi smo lani tamo uzimali zestice i pivu, nije bilo preskupo, ako ti ekipa nije razbijacki nastrojena, dobar dio povratis kaucijom.
iz visegodisnjeg iskustva: zestice planu jako brzo, kolko god da ih nakupujes, a najvise drugi dan ostane nepopijenog bijelog vina![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
vrutak je riješenje za tebe.
i to pogotovo onaj podrumski dio
mislim da je adresa vodovodna 20 (ili tako nešto)...
vodovodna ulica se križa sa ilicom prekoputa mandaličine.
metro najjeftiniji ak uzimas neke normalne kolicine cuge(3000+ kuna).
proso cijeli zagreb , sve znam![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
da, getro, metro, i ti takvi špeceraj dućani![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ma kaj pišete gluposti. Cuga je uvijek najeftinija kod susjeda![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Najbolje je kod nekog manjeg dobavljaca cuge s kim se mozes dogovorit oko preuzimanja ostatka! Uvijek nesto cuge ostane, pa to mozes vratiti!
Hehehe di je najjeftinija pa lijepo prebiješ pijanca i uzmeš
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
lake , bavaria 0,25 ~20kn ... pa se ti napij.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Bookmarks