Ja mislim da može, ali ovisi da li je LG dost jak da ih pokrene. Probaj.
Tek sam kupio kg800 a imam u kompu dosta igara od k750 pa me zanima dali ih podrzava mob. Ista je rezolucija 176x220 a igre su u .jar formatu.
(to pitam jer frendu samsung nije htio otvorit te igre)
Ja mislim da može, ali ovisi da li je LG dost jak da ih pokrene. Probaj.
Moze al nema tu kruva jer na lg staviti igru je ravno dobivanju petice na testu iz matke...veoma komplicirano sam je pitanje kolko ti se da zamarati s tim.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=28932
Meni se baš i ne čini tak komplicirano. Samo treba čitati
da, probao sam po tom postupku, sve napravim ali program ne prepozna mobitel pa nema opcije "download" - mislim, vidim opciju ali nije ukljucena tj. nemoze se pritisnut na nju
Zar ne možeš .jar fileove prebacivati preko USB kabela?
USB postavke na mobu postaviš na masovno spremanje i samo prebacuješ sa kompa.Onda odeš u moje stvari-ostalo i tamo nađeš to što si prebacio.Ideš na opcije i onda instaliraj.Trebalo bi ti se automatski instalirati među igre.
ja ću si u narednim danima kupiti taj lg, pa ću vam javiti dali sam uspio.
a inače se slažem s vama to kaj moraju previše komplicirati... umjesto da budu jednostavni poput nokie ili SE.
da ne otvaram novu temu - dali je igrice moguce slati preko bluetootha sa moba na mob.?
(mislim, na K700i stavim igricu pod ostalo pa je mogu dalje slati) pa jer cu je tako moci poslati?
Hvala!
Moibteli s kojih se mogu slati igre
Nokia (S60V2,S60V3)->Na ostale mobitele šalje se preko xplorer-a
Sony Ericsson(K700,K7500,te novi modeli)-prebaci se u folder "ostalo" te se šalje na druge putem bluetooh-a ili irda
LG (KG7900)->U folder "ostalo" te preko bluetooth-a na ostale (samo prvi firmware-i,na novim ne radi)
Motorola (v3x,v3i,v3xx)->Nemože (za krazr ne znam)
SIemens (C72,c65,sx1)-> može preko irda
I sa KG800 se mogu slati igrice, samo se trebaju staviti s PC na mobitel u folder "Ostalo". Ali se ne mogu igrati na KG800.
Edit: igre se mogu onda prebaciti s LG-ja na komp, pa onda instalirati.
Zadnji uredio Mario92 : 29-12-2007 u 12:12 Razlog: Alzheimerova bolest :)
Bookmarks