Ja sam već donio odluku - idem u Papayju![]()
c/p
NY Wonderland - zagrebački velesajam, paviljon 5
U petom paviljonu Zagrebačkog velesajma Silvestarskim je slavljenicima ponuđen doček na osam tematski osmišljenih „floorova“, od kojih svaki nosi prigodan naziv; „fire room“, „water room“, „ice room“, „vip room“, „white room“, „around the world room“, „arabian nights room“, pa čak i „folk room“(!).
Uz iznimno prihvatljive cijene od 150 kuna za ulaz na svih šest „floorova“, te cijenu nešto veću za ulaz i na „folk room“ (250 kuna), posjetitelji će moći uživati i u video produkcijama, nastupima iznimno atraktivnih plesača i plesačica, vrhunskoj glazbi, te modnim happeninzima, a bit će im služena i ekskluzivna pića i birana hrana.
Oni koji se, pak odluče Novu godinu dočekati uz druženje s hrvatskom društvenom elitom u „Vip roomu“, za to će morati izvojiti 750 kuna.
Svaki „floor“ uređen u skladu sa svojim imenom nudi niz iznenađenja posjetiteljima Wonderlanda; tako se među brojnim iznenađenjima kriju i bogate nagrade kao što su potrošačke kartice Hippo Banke, kuponi za njegu tijela Martimex beauty salona, parfemi, Ipod shuffle-i, majice, kape, satovi.
Za svaki „floor“, uz prigodno tematsko unutarnje uređenje, pomno je osmišljen i glazbeni dio programa. Tako će u ondje nastupati neki od najpoznatijih hrvatskih DJ-eva; DJ Robbie, DJ Jigida, DJ Mica Maca, DJ Gordan, DJ Marco Polo, DJ Tibor, DJ Karlo.
Atmosferu će dodatno podizati egzotične plesačice, plesači, cocktail animatori, te iznimno atraktivne hostese.
Više informacija možete dobiti na www.ny-wonderland.com
Blackout New Yearz 2006 party – Aquarius
Uz Blackout ovdje možete očekivati i soul , funk , reggae i dancehall koje će za vas DJ Phat Phillie , Bizzo i specijalni gost iz Londona DJ 279-a puštati sa svojih ploča. Stand up komičar Marko Petar Orešković voditi će cijeli program , a dodatni začin bit će nova scenografija kluba, red carpet i VIP zona. Sprema se švedski stol s talijanskim specijalitetima, plus poseban meni za vegetarijance. Hennessy konjak kao piće dobrodošlice na ulazu će dijeliti seksi hostese. Ulaznice koštaju 180 kn , u klubu ili CD shopu u Varšavskoj. Više: Aquarius , info@aquarius.hr , blackout@aquarius.hr ili telefon 01/36 402 31 .
Saloon
2006. godinu dočekajte u jednom od najlegendarnijih klubova u Zagrebu. U Saloonu se organizira ekskluzivan doček nove godine na dva floora uz vrhunske DJ-e...
Za glazbu će se pobrinuti poznati DJ-i Oli Doboli i Whistler u sklopu atraktivnog programa popraćenog nizom iznenađenja. Zabavite se i ispratite 2005. godinu uz neograničenu konzumaciju ukusnih jela s hladnog biffea, slastica i voća te svih vrsta pića. Broj karata je ograničen, a možete je nabaviti na prodajnim mjestima spomenutim nešto niže u tekstu po cijenama od:
350 kuna do 25. prosinca
400 kuna od 26. prosinca.
Karte možete nabaviti na blagajni Saloona radnim danom od 14-16 sati i u Mustangu (Masarykova 10).
Rezervacije stolova i separea:
Nikola 098/554-110, Filip 098/558-239, Tomislav 091/4822-888, Marko 091/8892-050, Bruno 098/491-119.
The Best
Kao glavnu atrakciju klub će ugostiti britanski house dvojac Freemasons , a na tri stilski potpuno različita floora očekuje vas ukupno 10 DJ-a, plesni performansi, sax live act te gratis klopa i poslastice iz American Donuta. Partijat će se uz elektroniku, Studio 54, funky , retro house , old school techno , house ... Uz Britance, za dobar party odgovorni su Mario de Bellis , DJ Frajman , DJ Dario i drugi.
Cijena ulaznice je 140 kn do Božića, 150 kn do 31. prosinca i mogu se kupiti u caffe baru Baredo, Integralu u pothodniku, Plug & Playu, The Bestu, CD Shopu Sirius i Eventimovim prodajnim mjestima. U cijenu ulaznice uključen catering American Donuta. Više: The Best
Sax
Sax radi doček uz svirku uživo skupine Positivo te neograničenu konzumaciju jela i pića. Ukoliko ste zainteresirani više informacija možete dobiti pozivom na 01/48 728 36 .
Piranha
A ll inclusive doček za 299 kn za ulaznice kupljene do 27. prosinca i 349 kn za ulaznice kupljene nakon tog datuma. U cijenu je uključena neograničena konzumacija svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića, 50 vrsta koktela, 10 vrsta shootera , šampanjac u ponoć te švedski stol. Za glazbu se brine DJ Marcos . Sve dodatne informacije možete dobiti na: 091/46 292 98 , 098/99 007 86 i medo2ado@yahoo.com .
GJURO2
U ovom klubu organizira se doček uz najseksi r'n'b , funk , Studio 54 i hitove '80-ih te urbanu šprehu, glazbu i ekipu. Za catering se brine restoran Lido , za mjuzu DJ Master Mike i DJ Zrna . Karta do 28. prosinca košta 299 kn , nakon toga 350 kn i uključuje neograničenu konzumaciju hrane i pića do kraja večeri. Više informacija na www.rnb-confusion.com i telefone 098/99 00 786 i 091/46 292 98 .
KSET
U KSETu se organizira doček za 150 kn , u što je uključena neograničena konzumacija pića i hrane, koktel-bar by Delboy i samo najbolja muzika KSET-ovih resident DJ-a. Prijave radnim danom u KSET-u od 9:00 do 15:00 sati. Ostatak informacija pogledajte klikom na: KSET
Boćarski dom
U Boćarskom domu organizira se također atraktivan doček. Organizatori priređuju party na dva floora . Prvi je predviđen za tematski party vezan uz Chicago '30-tih godina prošlog stoljeća, odnosno istoimeni mjuzikl, dok će na drugome svirati Elemental i Ivana Kindl te DJ Karlito , DJ Lodovic i DJ Marce . Cijena ulaznice od 299 kn pokriva švedski stol i sve vrste pića cijelu noć. Više: 091/19 255 55 i 091/57 072 97 .
Purgeraj
Doček u ovom klubu organiziraju Jabuka i Sick Swing. Osim svirke, očekujte mnoštvo nagradnih igara, klope i cuge. Ulaznice se po cijeni od 250 kuna mogu nabaviti u klubu. Više informacija: Purgeraj
Route 66
Jedan od rijetkih koji organiziraju rock'n'roll doček. Ulaznice su 200 kuna , a uključuju klopu cijelu noć u velikim količinama, piće dobrodošlice, ponoćni šampanjac, jutarnju kavu i gulaš te sva pića po 10 kuna cijelu noć. Sviraju Rockheads i bend iznenađenja, te rock D.J.
Lounge bar Škola
Tu će nastupati Franciska Fis & Jazzy Q , a pokrivti će ih DJ D gree . Cijene ulaznica su 600 kuna , odnosno 700 kn s rezervacijom stola, u što je uključen švedski stol i butelja vina po osobi te pjenušac u ponoć. Ulaznice će biti u prodaji za nekoliko dana, predbilježbe već primaju. Više na njihovim web stranicama: Škola
Sexy New Year's Eve – Caramba
Ovaj meksički restoran poziva vas na meksički doček nove godine uz neograničenu konzumaciju svih vrsta pića, švedski stol s meksičkim i talijanskim specijalitetima, atraktivan glazbeno-scenski program uz striptese i nagradnu igru s bogatim fondom nagrada (Prva nagrada: ljetovanje za dvoje na Pagu u hotelu ****). Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji u restoranu Caramba, Frankopanska 6. Informacije i rezervacije: 01/484-8570, 098/685-896, 091/483-3348. Više informacija: www.caramba.hr
Ja sam već donio odluku - idem u Papayju![]()
Bom Chicka WahWah
I ja , Dublin pub
U Dublinu je opet kao i prošle godine, rekao mi je burazDublin mi je OK, al mi je glupo kaj je cijena 200kn s tim da ovdje nije uključena cuga (osim pića dobrodošlice)...to je malo puno...
Ja idem u Papayju jer nije skupo (250kn), a čuo sam da je prošle godine bilo zbilja svega u izobilju i da je bilo odlično![]()
Bom Chicka WahWah
ma ja sve za ekipu , tako da mi je sve svejedno . a nisam bas pobornik tih razvikanih mjesta jer sam cuo svasta o tome
Oce li na velesajmu biti mjesta za sjedenje i to ?!
Kako je sa hranom i picem ?
fensi šmenski doček nove godine....daš pare a od klope ne vidiš ni K, potrošiš još brdo para za cugu, cijelu noć nemaš gdje sjesti, po tebi plaze pijani ljigavci..... zagušljivo, muzika po izboru dj prasića, gužva....![]()
sva sreća da to više ne moram prolaziti![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Hmm, Hladno pivo, Pula, free for all n lot of alcohol(sve vas volim za slučaj da se ne vratim kući
)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
joj ja nemam pojma više
tolko toga se nakupilo
prvo sam trebala kod frenda, pa u macao, pa u neku kuću u samoboru, pa u beograd..beograd otpao..nemamo pijmaaa![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ali najbolje mi je kako su nakon 1. 1. forumi puni razočaranih gostiju potonjih partija.Ni na kraj pameti mi ne bi bilo davati (tolike) pare za takve neorganizirane derneke.
kokosica?
a čuj koka, već bum se snašla nekak![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Vlatkica, dušo, Vlatkica.![]()
a vlatkica slatkica..a čuj koka, imala je ove godine dost problema pa joj je oprošetno
micek-picek, nećemo puno off-a radit jer će doći striček xlr i sve će nas po guuuziii![]()
Pa nije li ovo topik za došrehavanje oko Noje Jare? Ajd, bumo bili dobri.
da, al xlr to neće skužit neg čim vidi moj post stišče tipku za brisanje dok je ne strga![]()
mene privlaci onaj folk room na velesajmu al sam cuo da je lani bilo lose i da se glazba sa svih florova mjesala a i imam planove vec i najbolje mi je tako, private party pa navijaj cajke koje mi srce pozeli
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Briješšš! Tipku Del sam davno skršio zbog tvojih postova, sada imam novu tipkovnicu i suzdržavam se kolko mogu(šala ; )
Nego, šta nemate u Zgu neke besplatne koncerte na trgovima, neznam jesam li dobro čuo da je Prljavo ove godine na repertoaru? Za takvo što nema uzalud baćenog nofca, osim ako ne popijete ono što ste kupili![]()
a i mislila sam si da si je skršio,a trebao si mi prije reći, kupila bi ti novu tipkovnicu za Božić. sad jbg, imaš smolu
kaj se tiče dočeka na trgu, pa nebi na trgu bila za Novu godinu sve da mi netko plati, radije ću trulit doma![]()
Kupi mi za Novu, evo, stvorio sam mjesta pod borom![]()
E a sad da i ja kažem zašto biram trg: poznata muzika koja će svirati, poznate cijene ako ih ima, ako ideš s nekim društvom i ne očekuješ nikoga drugoga - poznata i ekipa. Koma mi je davati 50kn za 'party'. Te pare ko da sam uplatio u kladionici...al ti partiji su možda više za finije ljude, tu se očito razilazimo u mišljenju![]()
radije ću dat 300-400kn il kolko treba za novu godinu da budem na toplom, di ima svega i svačega za popit i pojest , a di ću sad u ko zna kakvoj haljinici i štiklama skakat po trgu s milijun ljudi na onoj hladnoći i s pivom u plastičnoj čaši..fuj i en volim pivubezveze, deff ne trg
nema tog boga koji bi me natjero da novu docekam vani, na trgu gdje svi skacu po meni. bilo lani prvi i zadnji put
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks