Ovdje kaze da se na K510 moze staviti W200 soft, pa onda pretpostavljam da su acoustic driveri isti kao za W200.
Ispravite me ako grijesim...
zanima me koji vrstu acousticsa koristi k510 i jel mogu na njega acousticsi od w200 ili w800 ako su apf ?
For the hoven lands...
Ovdje kaze da se na K510 moze staviti W200 soft, pa onda pretpostavljam da su acoustic driveri isti kao za W200.
Ispravite me ako grijesim...
koristi zapf drivere .. w850,w880,w200 .....
p.s. nista od BlackIce![]()
jer mi možeš dati link od tih sanal drivera??
jel se moze metnut walkman 2.0 na w200?
kratko i jasno, ne može
http://rapidshare.com/files/79884842..._v2.0.zip.html
evo link za drivere
For the hoven lands...
mnogo hvala
Imam SE K510i brendiran, jedan dečko je to kako kaže otkodirao i sad radi na svim mrežama. Verzija softvera je CXC1250231 R4EA031. Imam problem s jačinom zvona, poslije svakog punjenja baterije nivo je na polovini. Odem u izborniku na glazba i video, sada svira, odaberem melodiju i džojstikom na gore pojačam do kraja. Zvono se čuje na toj jačini dok ponovno ne napunim bateriju. Rješavaju li ovi driveri ovaj problem ili ima druga caka. Ima li konkretan tutorial za flešanje, otkodiranje ovog modela.
Sad smanji i svaki put kad ugasim upalim mob.
Zadnji uredio murgasat : 15-02-2008 u 15:37
Ovo kad palis i gasis je normalno, i meni se tako dogadja, a vjerujem i ostalima.
Ovo kad punis bateriju da se smanji bas i nije normalno.
Kad punis jel mob upaljen ili? Ako nije, onda se to svodi na prvi problem.![]()
jel mogu na k510 (ne zelim ga flashat u w200, gubim bt i kameru) stavit acoustic drivere?
ako mogu, jel onda trebam zapf ili apf stavit?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
zasto svi postavljate pitanje jesu li zapf ili apf,jednostavno udete u mob sa xs-om 3.1 i vidite koji su vam
....::::i"m DJ Kollex::::....
samo da znas da kad je ova tema otvorena xs 3.1 nije postojao tako da... ako i je nije se znalo kako se radi s njim.
For the hoven lands...
Bookmarks