a ima li njegova zamjena neka? ili nesto u slicnom cjenovnom rangu a da je istih ili boljih mogucnosti? gledao sam jos Canon S5IS...
a ima li njegova zamjena neka? ili nesto u slicnom cjenovnom rangu a da je istih ili boljih mogucnosti? gledao sam jos Canon S5IS...
a kaj je sa 9700? kad bi to trebalo doc?
evo donjeh ga kuci... 9600... bio u bratulicu i vele da je doslo u petak nesto komada... tako da znate ako kome treba odma u pon ujutro, ako rade, naravno...
sad se idem igrat s novm igrackom![]()
Bimbi uvijek ima inside informacije...stoga trebao si cekati
Sto se dodatne opreme za Fuji modele tice...njena je dobavka prilicno limitirana na nasemu trzistu.
Fuji proizvodi odredjene konvertere koji bi povecali wide ili tele vrijednosti objektiva, ali ne znam ima li ih konkretno za ovaj model i da li su dobavljivi u RH. Svakako bi se obratio kod Bretulica ili u Makro Mikro sa ovakvim upitom.
Ako nije tesko skociti do slovenije...Raynox nudi predlece koje se uz konverter daju nasarafiti i na ovaj model foto aparata i koje daju (ovisno o tipu lece) vece tele vrijednosti, vece wide vrijednosti ili izrazenije macro mogucnosti.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
bratulic ti je na kneziji, pogledaj na www.bratulic.hr... a bilo je cca 2900, meni malo vise jer sam uzo na amex na 12 rata pa me klepile kamate... hebga, kad se nema zive love :-)
Bookmarks