hmmm idem spavat pa ujutro u grad kupit zippo
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
...dobro jutro...konačno mi je bio dobar dan (govorim za jučer), ajm happy lajk a flajing brd
...
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Joj kak su ceste divno prazne. Sve milina voziti. Trebalo mi je sat vremena od doma do posla, za razliku od minimalno sat i pol inače.
dobar jutar svima...
kako ste?
bemu... idem instalirati nešto na mob, pa idem pisat seminarski...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
..dobro jutro..odo u grad na kavu...![]()
a eto digo sam se pa sad se tu sredjujem,pa idem slavit rockas sam sa sobom,mmm hladno mi je i jos moram do grada kupit zippo...mljeeee
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
sretan ročkas
ja evo baš si napravila kavu i uživam![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
...ev na poslu...lagano radim, bez žurbe...čekam da šef Ivan dođe pa da nazdravimo u njegovo ime...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Probudio se taman.Kod mene radne snage samo u kuci spremaju....Danas je blagoslovljenje kuce kod nas...
Evo probudio sam se....probudila me djeca...naravno ne moja...
![]()
nego ova vani koja se izgleda još od jučer navećer sanjkaju...![]()
probudio se maloprije, nešto pojesti pa na nogomet . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
kako je trulo postalo na ovom forumu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
odgovara ti da je trulo, baš si društven
o hvala
To što je tu trula atmosfera ne ovisi o menisrećom, veselje tražim u onom svijetu tako da me ovdašnje stanje ne pogađa.
...vraćam se knjizi![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
wow veselja![]()
koji je to onaj svijet? zar postoji nešto drugo osim foruma?!
hehe šala
vraćam se pred tv, dovoljno sam lutala ovih dana![]()
slusam gej muziku na radiju od ICO-e
http://www.last.fm/listen/user/Ico_86/personal
došao s nogometa . . .
leđa me rasturaju, ali vrijedilo je . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks