broj ti ostaje, jer je vezan za tvoje ime... trebaš nazvati (što prije) službu za korisnike, oni će te voditi kroz postupak, uglavnom, blokirat će SIM, da dotični koji ga sad koristi izgubi prijavu na mrežu.
Ukrali su mi mobitel i zajedno s njim karticu. Sad me zanima mogu li ja dobit ponovno taj isti broj i mogu li zablokirat tu karticu kod njih. Idioti su zvali s moje kartice curu tako da moram tražit i ispis brrojeva. Zna li netko šta trebam napraviti u vezi s tom pretplatom, pošto je neradni dan a stvar je jako važna. Bio bih zahvalan ako netko nešto zna pa mi kaže.
broj ti ostaje, jer je vezan za tvoje ime... trebaš nazvati (što prije) službu za korisnike, oni će te voditi kroz postupak, uglavnom, blokirat će SIM, da dotični koji ga sad koristi izgubi prijavu na mrežu.
zvao sam ih ujutro i rekli su mi da je kartica zablokirana, da sutra dođem po novu itd. ali da ispis poziva ne mogu dobiti prije kreiranja poziva odnosno 7. ili 8. 1. Šta mislite je li ta ženska na SZK stvarno nezna radit svoj pposao ili mi usitinu ne mogu dati te brojeve. Koliko ja znam njima to sve piše u kompjuteru, jer i ja to mogu pogledati kad dobijem novu karticu na "Moj T-mobile" jer sad nisam registriran????
Jedini ovdje koji ne zna ništa si ti ijelec4.
pa daj mi ti objasni zaštop ne mogu dobiti ispis poziva od njih ako to već imaju. koliko znam oni to mogu vidjeti u bilo kojem trenutku, a meni je rekla da moram čekat dok mi ne obračunaju račun za ovaj mjesec.
Prvo mi nije jasno kako ti kao ozbiljniji član foruma ne znaš da možeš dobit zamjensku karticu i da moraš obavezno zvat SZK da ti se stave zabrane.
A za ispis, šta da ti kažem osim da si zabrijao. Krivo znaš ako misliš da mogu vidjeti u bilo kojem trenutku.
Ako ne vjeruješ meni, pitaj nekog drugog.
Bart, suzdrži se "pametnih" postova. Ijelac, ionako se možeš frigat sa ispisom poziva, kada ćeš cijeli račun morati ti platiti. Trebao si zvati službu ODMAH, čim si primjetio da ti je mobitel nestao, a ne tek ujutro. Onaj tko ti ga je ukrao mogao je do jutra natuči poziva i poziva. Moli Boga da nije.
zašto "pametnih"?
nije pametan post, već podrugljiv.Jedini ovdje koji ne zna ništa si ti ijelec4.
On je krenuo sa podrguljivošću...prema ženski koja radi u SZK
joj, joj
sve, ali baš sve čime se nakon krađe može napraviti trošak (kreditne, sim kartice itd....) se uvijek istog trena kada se primjeti gubitak prvo zove davatelj usluge da onemogući daljnje korištenje...
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
ma ne treba mi ispis poziva zbog troška, nije porblem u tome, i nisu mi mogli nabiti račun jer su izvadili tu karticu. ispis mi treba zbog toga što su s mog broja zvali curu, a preko nje policija može doći do njih. a što se tiče barta, rekao sam da ja MISLIM da se pozivi mogu vidjeti u svakom trenutku jer znam da se mogu vidjeti svi pozivi dva tri dana prije nego što gledam na njihovim stranicama.A mobitel mi nije nestao, već su me napali te mi ga oteli, tako da sam napravio i kaznenu prijavu protiv njih.
Hm
gledajuc tvoju dob, ocito ti pretplata glasi na nekog od roditelja odnosno oni su navedeni kao platezno odgovorna osoba pa su ti onda oni mogli dati preporuku sto da napravis.
nadalje velisi na to si dobio odgovor. Znaci da ne znas. AKo radis tamo onda mozes znati a ako si cuo u mesnici, placu ili frizeraju onda ne mozes znati sto oni vide a sto ne vide.Koliko ja znam njima to sve piše u kompjuteru
Na kuzim ti zadnji post....
Ne kuzim za sto ce ti na kraju krajeva ispis poziva???ispis mi treba zbog toga što su s mog broja zvali curu, a preko nje policija može doći do njih.
Ako ti poznas svoju curu a pretpostavljam da ju poznas mislim da je to ok. Ali ne razumije kako preko nje mogu doci do njih ?!?
dobar grah daleko se čuje
samo da se nadovežem na ovo zadnje oko cure. ako su oni nju zvali sa tvog broja koji su ti ukrali onda neznam kako misliš prek toga doč do njih??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ne mogu se suzdrazat od malenog skretanja sa teme...kratak komentar..i ovo je nekad bio forum koji nesto je vrijedio i kojeg su članovi rado posjećivali...
Pa ljudi ovo sto se u ovoj temi pisalo je blago rečeno smjesno, kao da su nam članovi naučili pisat pa sad malo piskaraju i postavljaju pitanja po forumu.
Kog vraga ce ti pretplata ak nemas pojma o ničemu....kao da moja baba ima pretplatu i ona bi postavljala manje blesava pitanja..
samo da obajsnim to u vezi s curom, taj frajer koji mi je ukrao mob zvao je svoju curu što znači da preko nje mogu doći do njega, i da zašto sam danas dobio ispis poziva na cvjetnom trgu u t-com centru ako je to nemoguće???? uostalom zašto pišete o meni u ovom postu, pitao sam za pomoć mogli ste mi pomoći kao što je to napravio inovator ili ako ne želite ne morate ništa pisat.
očito je da si i sam našao odgovore koje si tražio, što ovdje, što kod operatera, pa ćemo zbog smjera u kojem se krenulo ovo zalokotat.
Bookmarks