Naime muci me sto nemogu instalirat aplikacije i programe koji su SIS vrste. Zna li netko di je tu problem i kako ga mogu rjesiti?
ili si pokušao instalirati aplikacije i igre za symbian s60v2,ili s40 ili neki stariji kao što je sonyck već naveo ili pokušavaš instaliratti programe koji nemaju certifikat pa su nepotpisani i zato ti mob nemože instalrati
@boys: mogao si napisati koju ti grešku izbaci kada hoćeš instalirati te aplikacije
onda bi ti mogli reć u čemu je problem, a ne ovako općenito.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
idi u izbornik-settings-Application manager->options->settings->software installatation stavi ON te online cert.check off pa onda pokušaj install
izbornik > alati > upravljitelj programima > opcije > postavke > instalacija softvarea - sve > online provjera - ne, i to je to.
Zadnji uredio Alienware : 26-12-2007 u 16:50 Razlog: dodan hrv. prijevod
e da to je i meni bilo. Trebas ponovno instalirati frimware meni se to dogodilo 2-3 puta stvarno gadno
Aplikacija je potpisana i sve je postelano na izbornik-settings-Application manager->options->settings->software installatation stavi ON te online cert.check off, jednostavno nece instalirat aplikaciju veli da instalacija nije podrzana a aplikacije je bas za N95.
upgrade sam napravil prije nekih tjedan - dva ne više, a sad di sam naso aplikaciju neznam opce se nemram sjetit, ak se slucajno sjetim stavim link.
Jesam, sinoc sam instaliro jos nokmote i movingBall i obje instalacije su prosle.
ako si ove uspio instalirati onda nije ono što sam ja napisao pa se netrebaš berinut stvar je u toj aplikaciji
Bookmarks