Malo bi trebali prevađati na hrvatski, ali ima nekih dobrih sms-ova.
Evo nekoliko poruka:
Nova godina samo sto nije neka se pjeva neka se pije pozeli nesto lijepo za svoje najmilije!!!
Dobri dome Bozic stize, dragom Bogu da smo blize, da te greje vatra sveta, da ti sreca kucom cveta, da krst casni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!
Ako budes vidjela covjeka u crvenom kako te trpa u vrecu nemoj se uplasiti to samo Deda Mraz ispunjava moju Novogodisnju zelju!
Tvoja leva noga je Bozic, a desna Nova godina, e zato svraticu izmedju praznika!
Ostatak poruka mozete pogledati Ovde
Malo bi trebali prevađati na hrvatski, ali ima nekih dobrih sms-ova.
Poludim kad mi počnu stizati takve copy/paste poruke. Draže mi je kad mi netko napiše SAM najobičniju poruku i uputi lijepu želju.
Zelim ti 12mjeseci bez bolesti! 53tjedna srece! 365dana bez brige! 8760sati ljubavi! 5256000miliuna ljepih trenutaka i 31536000sekundi dobrog sexa! Sretan Bozic
★★★★★
ja rijeko kome pisem, a kad pisem , iskljucivo pisem nesto sto sam smislim . ne volim te forward to all poruke.
juce sam poslao : Sretan Žiboć
...sretan i vama Božić - a ovo ode u cafe...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
*ho ho ho sretan bozic* ..moja univerzalna, napisem i samo na stancam kom zelim poslat ak me pukne to sa slanjem...
one copy paste filozofirajuce poruke sam pisao u osnovnoj skoli..pa sam to nekako prerastao...bolje su osobne jednostavne uvijek...
bio nekad oglas...
hohoho merry x-mas...
narafski + ne naprežeš male neurončeke smišljajući lijepu i orginalnu poruku pihh![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ne volim baš te copy/paste poruke, ali tu i tamo se nađe neka koja me nasmije. npr:
Odletio sam u zavoj, sanjke su se prehitile, darovi ošli u kur**, Rudolf krepal, a ostali jeleni su spizdili u prvu birtiju...Tako da me ne čekaš.
DJED MRAZ
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks