Skini drivere s superthreada, u svakom slučaju računalo tijekom prvog spajanja mora prepoznati "new device" i tada samo ručno usmjeri na folder s driverima da ti prepozna mob.
Pokušaj zamjeniti USB port.
Kad spojim mob na PC sa USB kabelom ne pripoznaje ga PC. Na jednom PC je Win 2000 Pro NT, a na drugom Win XP, niti jedan ga ne pripoznaje.
Sa mobitelom nisam dobio instalacijski disk a na stranicama motorole skinuo sam neke drivere međutim ne ide. Molim znalce da mi pomognu.
Skini drivere s superthreada, u svakom slučaju računalo tijekom prvog spajanja mora prepoznati "new device" i tada samo ručno usmjeri na folder s driverima da ti prepozna mob.
Pokušaj zamjeniti USB port.
Koje drivere si probao?
Ove u superthredu?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610
Čita san u superthredu da može biti i problema kod (de)instalacije?? tih drivera. Nisan neki veliki meštar od PC-a ali to mi je čudno, (de)instalira san masu drivera za razne hardware, i to još na win4Nt, pa sve od win 95 do win xp, nikad problema pa mi je malo čudno kad netko napiše ovo '' možda vam se windowsi ne dignu, ako nije sve po proceduri'', kojoj?
Mislim da se radi o proceduri brisanja drivera u registryu. Ima program USBwipe koji automatski briše drivere. Ja nikada nisam imao problema s driverima, ako je bilo problema promjenio sam USB port i radio na drugom.
da li si sada uspješno spojio mob?
Nisam još, bio sam spriječen, ali ču ujutro sigurno. E samo da navedem što sam skinuo, p2k_drivers 1106, PST_2.2.3., WMOTOESSENTIAL I Windows_SMS 6_6.12.07_DFV.
Nisam još prova.
Evo uspija san da mi W377 PC pripozna kao G disk, ali bez instalacije drivera. Na ekranu W377 pisalo je da li želite da tel. bude disk za pohranu ja sam pritisnuo DA i onda se aktivirala Pikasa i pronašla slike. Slike uopče nisu loše mislin rezolucija.
E sad kako da PC pripozna sve u telefonu, mislin njegove postavke, pa da mogu štogod dodati i slično. Stvarno nikad nisan to radija, a vidin na forumu da dečki rade svašta.
E još da dodan piše ''telefon je neaktivan u načinu pohrane'', što bi to tribalo značiti?
Zadnji uredio antiša : 28-12-2007 u 10:13
Telefon ti je na PC spojen kao memorijska kartica i zato ga imas kao G:u my computeru. Odi u povezivanje/USB postavke i odaberi data/fax vezu. Nakon toga spoji mob na PC i daj mu drivere...
U meniju mobitela mora biti pvezivanje, i tamo odabereš na koji način se mob spaja s računalom. data/fax- računalo ti mobitel prepoznaje kao motorola USB modem.
Da li imaš povezivanje?
Ako ga nema u glavnom meniju,onda mora bit povezivanje u postavkama,a ako ga nema,onda iscupaj karticu iz moba i spoji bez nje,pa ce valjda mob sam prebacit... Sta ja znam sta je to...
To je uglavnom na svim motorolama skupa s bluetooth povezivanjem u istom izborniku,tako da mislim da ako nije s bluetoothom,onda ga neces ni nac. U najgoru ruku ga upali u boot modu pa onda cackaj sa programima za moddanje. Valjda ce ic...
ja upalim Flash & Backup3 i uštekam svoju Z3 i taj program mi automatski prebaci mob na Data/Fax... probaj i ti tako možda upali...
|\/|0T0r0La
Bookmarks