ako ne napraviš format diska nijedna datoteka ti neće nestati. stvar je da će se automatski i programi deinstalirati pa ćeš nakon stavljanja morat opet sve programe instalirat.
ako imaš neke važne datoteke nemoj formatirat disk.
imam instalirane windows xp service pack 1 i ne mogu imati neke programe jer ne podržavaju service pack 1 nego service pack 2. sada sam nabavio windows service pack 2 i i kada stisnem install windows xp pojavi se poruka "the option to upgrade will not available" i samo postoji new installation.
ako stisnem new installation da li će mi se izbrisati svi programi i datoteke??? jer piše you maybe lost... ??? tako nešto..
da li bi bio tko voljan objasniti jer neću probati instalirati i onda da izgubim sve na računalu...
ako ne napraviš format diska nijedna datoteka ti neće nestati. stvar je da će se automatski i programi deinstalirati pa ćeš nakon stavljanja morat opet sve programe instalirat.
ako imaš neke važne datoteke nemoj formatirat disk.
Cekaj... ti imas instalaciju za Windowse sa SP2 ili imas samo SP2?
Link za SP2.
PS: sad ce izaci SP3... (tenutno je u beta verziji)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Ma sp3 je sh1t jer kako sam čuo nijedna igra neće radit na njemu...nije da igram igre previše ali...ipak...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Presnimi kompletan sadržaj CD-a s kojeg si instalirao Windowse u neki direktorij na računalu (ove win koji imaju samo SP1).
Skini si program nlite i SP2 za Windowse. Pomoću programa zmergaj sp2 u instalaciju i zarži si novi instalacijski cd.
S tim cd-om instaliraj windwose ispočetka.
Ovo ti je najbolji način, ne znam samo koliko ti je komplikacija brisati sve s računala i ponovo instaliravati.
skini zakrpu win.3.1 instaler instaliraj prvo to pa onda sp2
dobio od frenda sp3 i instalirao... sve super! hvala ljudi!![]()
FYI, SP3 ti je beta verzija, tak da kad izađe full da se sjetiš stavit full
ma sad skinuo sp2 sa microsoftove stranice i instalirao i sve radi.. a kad će izaći sp3 onda ću to...
Da ne otvaram novi topic, spremam se formatirat disk, do sada sam imao sp2, sada me zanima da li se isplati stavljati sp3?
SP3 ti je još u beta verziji. pričekaj konačnu ili ako ti se žuri stavi SP2.
Bookmarks