aaaaaaaaaaggggrrrrrrhhh...moji kupili neki bor svinut,nikako ga namjestit u onaj stalak,sve sam im ostavio,ak nastavim poludit cu!
Idem sada za hercegovinu...Kak mi se neda putovat
aaaaaaaaaaggggrrrrrrhhh...moji kupili neki bor svinut,nikako ga namjestit u onaj stalak,sve sam im ostavio,ak nastavim poludit cu!
razmišljam kako doći do nokie n73 sa E65...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
starci maloprije došli sa borom, pa ga ti tegli na prvi kat . . .
i nakon dugo vremena ipak ćemo imati bijeli božić . . .![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio bbbrljo : 24-12-2007 u 13:45
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
gledam kako pada snjegac..jeeeee bit ce pravi bijeli Bozic!!![]()
niposto, aj šel ripit, nipošto ne izlazite iz kuce osim ako bas zaista ne morate..ujutro isla na posao, kasnila, polomila se skoro 15 puta, hodala sam drzeci se za ograde kuca.. promet u kolapsu, nesreca na svaka dva metra..
idem doma, cekam tramvaj ko kreten, tramvaja niotkuda.. bas je bila yebenica pjesacit on inine benzinske u dubravi do dupca po ovakvom vremenu.. i onda mi jos busa nema sto godina.. pa pocele plahte od snjega padat.. to je bilo prije nekih sat vrmena.. i otad niti jedna fakin ralica nije prosla istocnim dijelom grada!?
o, da, bijeli bozic je preyebena stvar, ako i samo ako ne moras mrdnit iz kuce van osim na grudanje i sanjkanje![]()
u, evo, prosla ralica! jeeeeeeeeeeej
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Dobar Badnji dan svima.....
Evo snijeg pada, kraj moje kuće se djeca sanjkaju i uživaju...ima ih 20-tak..baš im lijepo....
Okitio sam bor i sada gledam kako pada snijeg i kak mi kvari većernje planove...jer očito je da ralica neće proći a napadat će ga dosta...malo samno preživjet ću...čekat će mene ta osoba, ima dana ..
![]()
kad smo kod boldanoga, neki cica je na cipele nakacio neke siljke, sto ja znam sto, prevezao ih nekom trakom na dzonove.. i znas sto, spicko se je! ja sam isla u pola 7 ujturo na posao, da si ne znam sto imao na nogama, ne bi znao hodati po tom ledu.. po travi i cesti je nekako islo, ali po nogostupu, nema fakin sanse.. onak, cekam bus, na stanici je lagani, ful lagani nagib. stojim na mjestu i klizem se prema cesti!! morala sam se citavo vrijeme drzat za ogradu! pa ti hodaj yebate![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
idem bas van vidjet kak je , uzet cu fotic mozda ulovim neki trenutak za slikanje..prekrasno pada.
bemti...
nadao sam se da će biti bijeli božić...
al ne da će biti ovoliko snijega... i još je zemlja zaleđena...
sad nemogu nigdje...
da, čistio sam dvorište... i naradio se pošteno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Snjeg mi poremetio planove, šta ću sad, cesta je ledena!
![]()
![]()
![]()
Idem naći utjehu u Jegeru![]()
Ima ko Motorne sanjke za posuditi?Povoljno plačam!![]()
![]()
Idem se sanjkat van......pozdrav svima.....
Da sam bar znal prije tjedan dana da bu takvo vrijeme stavil bi u oglas K: motorne sanjke!![]()
k: cisternu napalma
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
A bogati šta je jeftinije Napalm ili Motorne sanjke?![]()
bio malo vani, vani je predivno . . .
nije zima, snijega ima, čista uživancija i idila . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
..nisam u zivotu dobila toliko virtualnih cestitki i lijepih zelja za badnjak i Bozic,a nisam bila nesretnija nego ovih dana...***** ti kako ti neko moze upropastit sve..ma nek se goni...uhh![]()
Bookmarks