kaj si ocekivao od iphonea?
to je sminka sminka i sminka
Evo jučer sam imao prilike malo se poigrati sa iphone-om i tel je takat super, ali...
koliko sam skužio, ne može se slati slike, video etc... sa uređaja na komp ili sa kompa na uređaj preko bluetooth-a...![]()
ne mogu se pregledavati office dokumenti?!?!![]()
Trenutno sam u fazi promjene moba, pa sam se odlučio za neki sa touchscreenom... Zna li netko kad se može očekivati touch cruise u prodaji? Isto pitanje za iphone vrijedi...
Zadnji uredio ivan : 09-12-2007 u 23:54
kaj si ocekivao od iphonea?
to je sminka sminka i sminka
po meni dosada najbolji sa touchom i koji je prepun funkcija je w960i![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
imam osjecaj da svako svog konja hvali.
naslov je takav kakav je - dakle nabolji TS mobitel.petljo sam po iPhoneu , modza nema sve fukncije koje ima neka cigla od pol kile , ali radi svoj posao kak treba,atraktivan je i jednostavan.to je ono sto se trazi od mobitela , a ne da ga moras prvo kalibrirat lol.
Nemoze poslat MMS?o ne , ajmo svi izvrsti harakiri
Hajde više prestani sraćk*ti sa tim iPhone-om ovdje, već svi znamo o čemu se radi.
Sama činjenica da kolegi ništa ne mogu prebaciti preko BT-a ga već kvalificira kao pušionu.
Da, ovaj W960 je zanimljiv uređaj, dobar sustav, dosta prostora, dovoljno multimedijalno osposobljen...doista dobar konkurent.
?
smiri hormone , to mi je prvi post u ovoj temi . ne pada mi na pamet svadat se oko nekakvog gadgeta od kojig ni ja ni nitko ovjde nma koristi da ga brani ili pljuje, jedino da sebi opravda kupnju u svojoj glavi.dat 500€ za mibutel imao on 3 tač skrina po meni je ludorija jer 99% ljudi nece napravit nis korisno s njima , a za tri mjeseca ce izac apdejtana verzija i onda ce taj za 500€ bit staro zeljezo.
ali eto , izbor je tu.
Mislim da je Hell master rekao za ga zanimju TS mobiteli koji nemaju nikakvu tipkovnicu pa mislim da W960 otpada. Po meni je najbolji TyTN II (al je skupi u mp3)
bravo!!! da tražim čisti ts mob.može i pda....
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Bookmarks