Nije to, neg prilikom surfanja mobom moraš poderati palac da bi "proskrolal" jednu stranicu :/ Ugasim potpise i avatare, al još su postovi "previsoki"
Nije to, neg prilikom surfanja mobom moraš poderati palac da bi "proskrolal" jednu stranicu :/ Ugasim potpise i avatare, al još su postovi "previsoki"
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Moguce je, ali samo kroz Admin CP, ali u tome slucaju prikaz informacija o korisniku u svakome postu ne bi bila stvar odabira pojedinoga korisnika, vec bi cijeli forum ostao bez prikaza doticnih informacija, a posto to ne zelimo...u konacnici, kako je sodom i rekao...nije moguce.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ja bi isto vece avatare ali ako ih budemo imali tek onda necemo moci ici na cafe jer ce se non-stop rushiti.............
Pročitao sam u nekoj temi da za vbulletin postoji plugin da korisnik označi grupe podforuma za koje želi dobiti obavjest o novim postovima. Npr kad gledam 'nove postove', da mi ne prikazuje nove postove sa cijelog foruma, nego samo iz onih dijelova koje sam odabrao.
Što mislite o tome?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne mislim na to, to su preplate. Kad kliknem na 'novi postovi' želim da mi se izlistaju novi postovi samo iz nekih podforuma, npr: Nokia, SE i Računala. Ostalo me ne zanima.
Evo tog posta koji govori da je to moguće (zadnji ulomak):
http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...3&postcount=20
jel bi mogli stavit mogucnost stavljanja countdown timera u sig
to mi se cini prakticno, za npr. vrijeme koje je netko odsutan, vrijeme da prestanka bana....
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Postovi koji ne pripadaju u ovu temu su obrisani, a još jednom podsjećam da je ovo tematski dio foruma i da offtopic nije dozvoljen
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
U naslovu pise sto bise promjenili na forumu, a mala je rekla sto bi promjenila. Sto je ovdje offtopic???
Sljaka, stvarno pretjerujete sa tom demonstracijom snage.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ja bih uveo davanje pluseva i minusa, slike u potpisima....
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
je li ikako moguće, prilikom korištenja opcije: "Find More Posts by nekiNICK", odabrati da se samo prikažu postovi iz tematskog dijela foruma (ili čak samo nekog podforuma) tog korisnika?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
otiđi u napredno pretraživanje, tamu imaš sve, upišeš korisničko ime i doli označiš koji potforum.
vidiš, nisam to ni skužila, mislila sam da ne radi ako se ne upiše Key Word![]()
hvala!![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
nema problema![]()
U naslovu piše ŠTO, a ne KOGA pa je prema tome mala debelo otišla u offtopic. K tome još je i komentirala rad moderatora u temi koja tome ne služi i na kraju, osim brisanja postova koji tu ne pripadaju, nije se ništa dogodilo.
Postoji razlika između demonstracije snage i održavanja reda. Da je nekom bilo do demonstracije snage mogli su svi oni koji su se poveli za Malom skupa s njom biti kažnjeni i sve bi bilo prema pravilima foruma.
Zato ubuduće prije nego prigovaraš razmisli da li ti prigovor ima osnove.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja sam da se dodaju neki effecti. NPR: rainbow linkovi, nije previše upadno, a opet ljepše.![]()
..pa bi sve ovo postalo jedan kindergarten na globalnoj razini. Jesi ovdje zbog efekata ili sadržaja/koristi?
Ej moderatori i admini mogli bi malo dodati božičnoga ugođaju u izgled foruma ili i vas treba posjetiti tri duha božića!!
Pa dajte si malo truda a ne samo bičevati i u red uvoditi!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks