kupujem u ponedjeljak DCR-HC37E.
ako netko ima koju primjedbu, slobosdno napiše
Ovako, namjeravam uzeti kameru do 2000 KN.
Bilo bi dobro kada bi imala slikanje slika (mislim da se slike spremaju na Memory stick)
Uzeo bih Sony kameru.
e, sad, za oko su mi pala dva modela:
SONY DCR HC-37
SONY DCR HC-27
jel mi je bolje da uzmem SONY DCR HC-37 koja je 200 KN skuplja i nesto "ruznija" ali ima 40× opticki i 2000× digitalni, dok SONY DCR HC-27 ima 20× opticki i 800× dig.
DCR-HC37E -
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....ory=SDH+MiniDV
DCR-HC27 -
http://www.sancta-domenica.hr/dcr-hc27.htm
e, sada pitanje uz DCR HC27 - u specifikacijama piše da ima dodatu tipku START/STOP na LCD ekranu i ZOOM +/- no ja to ne vidim
Hvala i nadam se brzom odgovoru!
kupujem u ponedjeljak DCR-HC37E.
ako netko ima koju primjedbu, slobosdno napiše
hitno mi je, trebao bih ju sutra kupiti. ikto?
Nisam naletio na temu prije...sorry.
Sto se dviju navedenih kamera tice, smatram kako je razumno izdvojiti tih 200 kn vise, za ipak (prema specifikacijama i recenzijama) kvalitetniju optiku. Modeli HC27, HC28, HC37 su prilicno prodavani i korisnici koji su imali realna ocekivanja rijetko bivaju nezadovoljni. Radi se o mini DV formatu, koji u ovome cijenovnome nudi ipak najvisu kvlaitetu slike.
Sto se tipke na displayu tice, ona se dobro vidi ovdje:
Mislim da izbor ne bi trebalo dodatno siriti, ali i neki drugi proizvodjaci imaju konje za utrku u ovom razredu. Tu ponajprije mislim na modele Panasonic GS80 i Canon MD111 (iako su obje inferiorne u odnosu na Sony kada govorimo o optici).
Tako da se u cijeloj prici ova HC37 cini kao best buy. Pored toga ne govorimo o nekom iznosu, kod kojega bi mogli biti sitnicavi.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
kupljena. super kamera. zadovoljan sam! ništa od LG Chocolate
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
samo kada preko I.link (DV, IEEE1394) kabla prebacim na komp. 1 min. = 200 MB (OMG) dok je meni hard 60 GB (C free 19 GB D free 18 GB)
Na kojem mediju snima ta kamera, ako nema čitač kartica, nigdje ne piše koliko ima ugrađene memorije i nigdje se ne spominje dvd pogon.
Bookmarks