pa sta cu onda? kad odem u kupovinu moba.. slobodno trazim ne brendan mob?
kod nas je 400 eura.. nije neka para..
pa sta cu onda? kad odem u kupovinu moba.. slobodno trazim ne brendan mob?
kod nas je 400 eura.. nije neka para..
Da,samo mi se baš zbog te niske cijene čini da je brandiran
A prvo pogledaj dal ima neke oznake na sebi (ja imam vodafone i na njemu ti je sa stražnje strane natpis vodafone)![]()
ma nisu .. tj. vecina ih nije.. ali sta moji roditelji znaju od toga.. tata mi ima P1 ... uzeo ga je a da ga nije ni vidio.. ljudi kazu dobar je on ga kupi..
heehhe
sad .. ako ga budu kupovali ovdje kod nas.. onda nec biti a ako bude u HR isao.. to je vec pitanje..
eto malo me "uhvatila" kupnja K850Isao danas u VIP i tamo je 4000 kn, dok je u plavom oko 2700. ne znam ni ja sto napraviti i dal se isplati dati tih 1200 kn vise za garanciju
a na vipovoj stranici ne pise kolika je garancija. ovi noviji svi imaju 2 godine, ne znam kako je s ovim. a sto se dosadasnjih iskustava tice (k750 i K800) dobro da sam imao gar. zbog problema s joystickom
iPhone 5s 16 GB
pa ako ti se sjebe mob..nes malo ko npr jedna tipka..prodas mob 1200 kn jeftinije..i kupis si novi..zdrav...a uvjek se nade neko ko kupi povoljniji mob pa si ga sredi jer mu se ta isplati..tak ja kupujem...a mozes i npr krivotvorit garanciju..uzmes od frenda koji ima isti mob..pomeni se isplati upit bez garancije..a i imas u oglasniku lokove koji prodavaju jeftinije a da ima garanciju..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Najisplativije je preko oglasnika s garancijom. Proči češ 1200-1500 kuna jeftinije a imaš i garanciju.
PREDATOR
posto nisam iz zg mene brinu one garancije da ako mi nesto ode da lika vise ne mogu dobiti na mob
iPhone 5s 16 GB
imas sad u Zagrebu dosta privatnih servisa koji daju pisanu garanciju.ja sam narucivao i nikad problema.
I ja isto, lik ima svoj dučan i uvjek je tamo, daje pisanu garanciju, sa datumom, žigom, uvjek mogu otići do dučana tj servisa.
PREDATOR
ima ko kakav info kad bi trebal novi firmware izić?
Poslje Nove godine, u prvom mjesecu.
PREDATOR
evo narucen K850, plavi, sutra dopodne dolazi![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
I imatic jel dosao??![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
je stigao je, nemam vremena bas prckati po njemu, ali sutra cu napisati neki review. ukratko, telefon je predobar, puno ljepsi nego k800, a posebno mi se svidaju one 3 touch tipke![]()
nego, tko je narucivao crystal case? Odakle ste narucili? Nasao sam na ebayu za 20 kn (case + dostava)![]()
iPhone 5s 16 GB
Ja sam ga naručio kod Archangela. Možeš mu se javiti, on je imao te crystal case za SE i druge mobitele.
PREDATOR
Sniper, to sam i misio
imatic, cestitkei da sluzi kao k800
Cekam da vidim i procitam tvoj review, jer tvoj review k800i me je naterao da kupim k800.
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
mob je predobar... frend moj uzo... kakva pila.. i onak mob je dost tezak nazad mu se ko neka ladica otvara za bateriju sim i memory.. jedino sto nisam skuzio je to gdje ide ona druga vrsta kartica tj gdje je taj drugi utor ?? al mob je strasan..nest predobro... izgleda da bum ga i ja narucil![]()
For the hoven lands...
Bookmarks