'veče!evo printam nešto i zezam se s drugom
![]()
'veče!evo printam nešto i zezam se s drugom
![]()
Україна
Ja nisam na forumu
Ljutim se i to jako.
Ovdje http://www.jutarnji.hr/dalmacijaioto...izam,102525.jl je razlog.
Za one koji ne znaju, taj kompletan otok izgradili su sedamdesetih i osamdesetih tisuće i tisuće mladih kako bi imali svoj kutak na ovom ludom planetu. Moja malenkost je isto bila među njima. I sada, ovako, nemam riječi kojima bi mogao opisati svoju ljutnju i razočarenje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a bolje da sutim,jer bude opet svakaj ispalo.Kao crvena itd.a kaj se uzrujavas ,pa ova danasnja mladez ima kam ici na ljetovanje,ima vecina vikendace i aute ,njima je to smjesno...ma blah necu se opce uzrujavat zbog toga ,jer nema smisla.Reci rade de si u nedjelju idemo konacno na tvoj kraj![]()
S obzirom da i sutra delam u nedjelju ću se najvjerojatnije zavući negdje u kakvu rupu di me nitko neće naći, uzet si pivce i liječit živce. A di ono ideš? Znam da si nekaj spominjala.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a kaj da vam ja velim , di vam je bila pamet kad ste uplacivali za nesto sto bi trebalo bit vlasnistvo 4 500 000 osoba.
lako je meni sad bit đeneral poslije bitke , al ono..
ja tam nebi iso ni da se ispunio taj vas crveno obojani san zagrljene radničke klase okupljene na jedno motoku , jerbo si mgou zamislit kakvih bi sve redikula bilo , poglavito mislim na one koji sve u zivotu zele besplatno...
I ja sam ljut na te stvari jer je to klasičan primjer UZMI ŠTO NIJE TVOJE I PRODAJ DOK TI JE STRANKA NA VLASTI
http://www.otok-mladosti.hr/hrv/onama.htm
Moj stari popizdi na takve stvari jer je kao omladinac krvi i znoja dao dok je izgrađivao Hrvatsku (prosipao je tone i tone znoja oko cesta Dubrovnika i okolica npr.)
da bi danas neki pederi prodavali kao privatno vlasništvo.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja nebi tam iso ni da nemam nis nego bi se zbukso vec negdje kod rodbine , a ajde da mi ni rodbina ni frendovi nemaju nis izdvojio bih te nofce i platio si ljetovanje. nema đabe ni u stare babe , nema besplatnog.
bas cu pitat starce dal su oni uplacival aaz to.modza i jesu ak se moral bas al nisu mi nikad spominjali.
George Eliot
ma kakvo uplaćivanje, jesi ti pri sebi!?Nije nitko morao ništa uplaćivati. Kaj nikad nisi čul za ORA? Tamo smo rintali gore nego crnci i to dobrovoljno dok se nije izgradilo. I nije nitko tražio ništa besplatno. Zadnjih nekoliko godina tamo su boravili mladi, imali organizirane ljetne kampove i plaćali boravak i nije bilo prejeftino. Nitko nije imao ništa protiv takvog boravka mladih na Obonjanu, ali napraviti od tog otoka elitno ljetovalište znači popljuvati trud svih onih koji su ga gradili.
To nema veze s nijednom ideologijom niti društvenim uređenjem, to je pohlepa i bezobrazluk
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nisam cuo za ORA.
a neznam sta ti kao odrasla razumna osoba ocekujes od drzave ove nase osim da uredi otok tako da ili da svoje zemljiste u najam ili da proda privatniku , koji ce placat doprinose , zaposlit ljude i napravit otok atraktivnim ... meni je to cisto logicno.zao mi je sto ste rintali za to , rintali ste i za nerazvijene krajeve tam negdje u pripizdini kosovu za neke livade u bosni di je i Bog okrenuo ledja , itd, al eto , takvo je vrijeme bilo.
Završilo je polugodište, ostao sam pomalo razočaran: prošao sam s 4.46![]()
Zadnji uredio Destroyer : 21-12-2007 u 23:07
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
George Eliot
Ma neka se otok koristi za ljetovanja i neka se ta ljetovanja plaćaju. Nema tu nitko ništa protiv. Na kraju krajeva treba to sve održavati, a i plaćati ljude koji tamo rade. Nitko ne traži ništa besplatno, ali neka bude namijenjen ljetovanju (plaćenom, ne besplatnom) mladih. A nekoj prokletoj ekskluzivi koja će nakon par godina kad to više ne bude in, ako uopće i bude, otiće negdje drugdje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Slušam muziku...
baj d vej, dobro veče svima... (ako uopće ima koga)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Većer svima......
Ovo je najbolja većer koju sam proveo do sada.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vece svima...
I tebi sinko![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks